Caracteristici:

Detalii Companie:


Așteaptă-te doar la ce este mai bun
Să alegi un specialist oculist astăzi nu mai este la fel de simplu ca odinioară. Cu atât de multe opțiuni posibile, cum ai putea să alegi ce este cel mai bun pentru ochii tăi?

‘’We put the Care in Eyecare’’

Este cunoscut faptul că afacerile independente oferă o atenție mai mare clientului și servicii mai bine adaptate nevoilor fiecăruia. EBA Optics Boutique este o afacere de familie - suntem pasionați de ceea ce facem și o facem cu simț de răspundere. Ne întrebăm permanent: cum putem face portul ochelarilor sau lentilelor de contact mai plăcut, mai simplu, și mai confortabil? Astfel găsim și oferim soluții individualizate inovatoare - la cele mai înalte standarde de precizie. 


Diferenta cu EBA OPTICS Boutique

Specialistii EBA Optics Boutique:
• Intotdeauna se vor concentra mai mult asupra a ceea ce este cel mai bun pentru tine si nu neaparat asupra profitului. 
• Cred ca niciun client nu este la fel si trebuie sa ofere solutii individualizate
• Au libertatea completa sa recomande produse care sa reprezinte cea mai buna solutie pentru tine in comparatie cu lanturile de magazine care sunt limitate in optiuni de sabloanele corporatiste.
• Sunt dedicati in atingerea excelentei si sunt interesati sa investeasca timp si resurse in echipamente si tehnologii care sa le asigure cel mai inalt nivel de precizie. 
• Sunt convinsi ca in ceea ce priveste lentilele, sunt diferente considerabile de calitate si nu vor face niciodata compromisuri alegand produse inferioare.
Munca specilaistilor EBA OPTICS Boutique este incheiata doar cand clinetul este multumit pe deplin.

Raporteaza
ID Companie: 3074

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: