Caracteristici:

Detalii Companie:


Ne-am inceput activitatea in octombrie 1995 prin importul si distributia de material textil pentru mobila tapitata, oferind clientilor nostri o gama variata de stofe, plusuri si piele sintetica. In anul 1997 am inceput si distributia de materiale textile pentru confectii dama.

Sediul principal al firmei se afla la Bucuresti si avem puncte de lucru situate in Piatra Neamt si Timisoara. Fiecare punct de lucru dispune de personal, spatiu de depozitare si masini proprii pentru distributia marfii catre client. Suntem prezenti si pe piata din Bulgaria, Serbia si Republica Moldova.

Participam la cele mai importante targuri interne si internationale pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu si pentru a diversifica in mod constant gama de produse oferite. Suntem membri ai Camerei de Comert si Industrie si ai Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania.

Obiectivul nostru este de a oferi preturi competitive pentru produse si servicii de cea mai buna calitate care sa fie in conformitate cu cerintele pietei, atat pentru industria mobilei tapitate cat si pentru industria de confectii dama.

IMPORTANT: Ne ocupăm cu import de textile și tapițerii, dar nu suntem nici magazin de textile și nici magazin de îmbrăcăminte (de asemenea, inclusiv imaginile cu articole de îmbrăcăminte nu sunt comercializate de noi, ci doar furnizăm materiale pentru brandurile, atelierele și designerii care le creează).

Raporteaza
ID Companie: 3088

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: