Caracteristici:

Detalii Companie:


Ascent s-a nascut si a crescut din pasiunea noastra pentru munte.


Generatia parintilor mei (Taina si Emil Coliban) a scris o pagina in istoria alpinismului romanesc cu rucsacuri productie proprie, din materiale procurate te miri cum, cu ciorapi si pulovere crosetate din lana, cu pufoaice injghebate din petice (unii dintre voi va amintiti cum se sufla prin material, pentru a-i controla densitatea!), cu blocatoare si coltari fabricate de prieteni, pe sest, prin uzinele patriei. Imi amintesc cum betele de tura (confectionate) ale mamei au fost, la un moment dat, furate, spre a fi regasite, dupa ceva ani, si recuperate, fara drept de apel, pe considerentul unicitatii lor.

Acum comercializam cu mandrie in Romania numeroase firme de renume mondial si autohtone, producatoare de echipament pentru alpinism: Atomic, Buff, Climbing Technology, Deuter, Kama, Lasting, Milo, Suunto, Polar, Salomon, The North Face, Scott, Olang, Rossignol, Singing Rock, Scarpa, Petzl, Vango, Trimm, Vipole, Victorinox, Therm-A-Rest, Spyder, Primus, Ortovox, Teva si multe altele.

Suntem constienti de responsabilitatea pe care o implica vanzarea echipamentului de munte si, in acest sens, vrem sa va asiguram ca la noi veti gasi intotdeauna produse de calitate (suntem singurii care va ofera minimum 24 de luni garantie la orice produs), cu preturi pentru toate buzunarele.

Primul magazin Ascent (Bucuresti) a fost deschis in anul 1998, al doilea si al treilea (Brasov, respectiv Iasi) in anul 1999. Al patrulea (Timisoara) a fost inaugurat in anul 2002.

Pe 22 octombrie 2005 Ascent a deschis, in Timisoara, cel de-al cincilea magazin al sau din Romania, in incinta noului Iulius Mall, chiar langa primele panouri de escalada la nivel occidental din Romania, pe care le-a administrat pe o perioada de 5 ani. Pe 10 decembrie 2005 am inaugurat cel de-al saselea magazin, al doilea din Bucuresti.

Din pacate, de-alungul timpului Ascent a fost nevoit sa inchida din magazine astfel incat in momentul de fata activam doar ca magazin online. Dorim ca in viitorul apropiat sa deschidem un showroom ce se va afla in zona Stadionului National (unde se si afla sediul nostru).

ASCENT le multumeste tuturor celor care au facut parte din echipa, din ziua in care a aparut ideea si pana acum.

De asemenea, le multumeste celor care i-au purtat numele pe drumuri nebatute, la cele mai mari inaltimi.

Raporteaza
ID Companie: 3102

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: