Caracteristici:

Detalii Companie:


Înființat în anul 2009, Centrul Medical SPHERA cunoaște o dezvoltare continuă, oferind consultații în specialități medicale diferite, analize medicale de laborator, ecografii, imagistică și radiografii.

Echipa de medici de înaltă competență, precum și complexitatea serviciilor medicale oferite fac din Centrul Medical SPHERA un centru de referință în București.

Centrul Medical Sphera a fost înființat din dorință de a oferi pacienților o gamă completă de servicii medicale, iar numele centrului poate fi sinonim cu grijă pentru sănătatea pacienților, dăruire și profesionalism, respect față de pacient.

Obiectivul nostru este acela de îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care apelează la serviciile oferite de noi!

Și pentru că știm că fiecare pacient își dorește să fie tratat de cei mai buni medici cu cea mai bună aparatură, avem o preocupare constantă în ceea ce privește tehnologia și nivelul de pregătire al personalului angajat.

Pe lângă echipamente medicale moderne și corpul medical de înalt profesionalism, Centrul Medical SPHERA va propune un sistem complet informatizat al programărilor, fișelor medicale și rezultatelor investigațiilor paraclinice, asigurând astfel arhivarea îndelungată și confidențialitate totală, precum și posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin poșta electronică.

Beneficiind de o experienţă bogată a medicilor specialişti şi de aparatură de ultimă generaţie, pacienţii noştri se bucură de liniştea pe care le-o conferă obţinerea într-un timp optim a diagnosticului medical şi de certitudinea urmării unui tratament adecvat pentru a-şi recăpăta starea de sănătate în cel mai scurt timp.

In cadrul Centrului Medical SPHERA din B-dul Marasesti, nr. 90, sector 4, Bucuresti a fost inaugurat Centrul de Imagistica Medicala SPHERA unde pacientii au acces la servicii complete, la cel mai înalt nivel de performanta cu aparatură de diagnostic imagistic de ultimă generație.

Centrul de Imagistica Medicala SPHERA pune la dispozitia pacientilor sai cel mai nou model de aparat RMN, marca Siemens Magnetom Essenza, de 1,5 T si un computer tomograf GE Optima 520 ce permite efectuarea unor investigatii complexe, cu aplicabilitate clinica vasta, ambele fabricate in 2016. Tot aici, pacientii pot beneficia de serviciul de osteodensitometrie DXA, cu aparatul GE Lunar si de mamograful digital cu tomosinteza GE Senographe Essential.

Raporteaza
ID Companie: 3113

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: