Caracteristici:

Detalii Companie:


Ce cai nebanuite iti ofera viata sau, de fapt, pe ce cai apucam simtind ca poate acesta sa fie drumul...Fie ca e vorba despre dragoste, despre alegerile personale sau ale Altcuiva. Trebuie doar sa fim atenti, sa simtim, sa observam mana intinsa a destinului sau palma data pe un obraz invizibil si neintors.

E amuzant si probabil atipic sa fac aceasta introducere pe un site al unui medical-spa dar nu e intamplator. Sunt de formatie jurnalist, prezentator de stiri dar si om intr-o permanenta cautare de informatii in domenii cat mai diverse. Am curiozitatea in ADN si e binevenita in meseria pe care mi-am ales-o. Asta ma face sa am privilegii, sa pot sa intreb si sa nu-mi fie refuzate raspunsuri. Ba mai mult, nu de putine ori, am avut sansa unor parteneri de discutii interesati sa lamureasca un jurnalist, doritori sa dialogheze, sa starneasca in mine alte intrebari. Asa cred ca am ajuns sa dedic ultimii ani sferei sanatatii.

Dincolo de terapia sufletului, corpul nostru are nevoie de terapie! Am trait cu luciditate emotiile trupului meu la varste diferite. Si nu m-am suparat prea mult pe el atunci cand m-a si tradat..pentru ca stiu ce mi-a dat in schimb: doi copii minunati si piele fina de catifea:).

Acum, la 40 de ani, ma privesc fara dojana, cu realism, ma bucur de un tonus rezonabil al intregului organism si stiu ca-mi reprezinta istoria, nu neaparat si varsta. Cu gandurile acestea, simplu si hotarat, am decis crearea unui spatiu pentru femeile care simt si gandesc firesc, care isi asuma "istoricul si genele" dar vor sa traiasca stiind ca fac toti pasii necesari atingerii mult ravnitei "stari de bine".

Asta veti gasi la Bella Medical Spa! O Casa a Surprizelor Frumoase. Astept cu drag sa ne cunoastem!

Raporteaza
ID Companie: 3115

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: