Caracteristici:

Detalii Companie:


     Centrul de diagnostic si tratament NEURO PAIN isi propune sa raspunda unor nevoi de sanatate ale pacientului care nu sunt abordate corespunzator in sistemul medical si anume: controlul durerii cronice severe, cresterea calitatii vietii bolnavului cu durere de orice cauza, ameliorarea suferintelor pacientilor terminali, cei care necesita terapie paliativa.

     NEURO PAIN a largit gama de servicii medicale si, in acest moment, prin specialistii care ni s-au alaturat si dotarile existente, oferim servicii ultraspecializate de diagnostic si tratament in neurologie, cardiologie, nutritie, diabet, medicina interna, terapie paliativa, abordare holistica a pacientului oncologic.

    NEURO PAIN este singurul loc din Romania unde se foloseste Terapia Scrambler, echipa noastra medicala fiind singura care detine certificatul de utilizare al aparatului eliberat de catre inventatorul sau, Prof. Giuseppe Marineo. Principiul care sta la baza funcionarii dispozitivului MC-5A este cel al „reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmiși prin electrozi de suprafață amplasați în proximitatea zonelor cu durere severă, ce transmit informații artificiale de tip ”self” și ”nonpain” către centrii nervosi superiori care procesează informațiile dureroase. In felul acesta creierul este „convins” ca acele centre de durere nu mai exista. (principiul ”retrain the brain”).

     Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile pacientilor, Clinica Neuropain inaugureaza serviciul de Ingrijiri paliative. Având ca scop principal ameliorarea calității vieții la pacienții adulti si varstnici, cu afectiuni progresive, cronici, severi, oncologici, prin serviciile de paliație, Clinica NeuroPain îşi propune să creeze o reţea integrată de servicii de calitate in acest domeniu.

Raporteaza
ID Companie: 3121

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: