Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem aici pentru a-ți lua o grijă din listă și a-ți oferi uniforme medicale cu standarde de calitate ridicate, materiale foarte bune și modele variate. Ca tu să simți confortul natural, lucrăm cu materiale din bumbac 100% (97% bumbac în cazul țesăturii stretch).

Avem în vedere nevoile specifice ale profesiei medicale și încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru toate nevoile vestimentare din spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operații, laboratoare, cabinete de cosmetică și masaj.

Ne descurcăm de minune încă din 1999 cu toate cerințele vestimentare ale personalului medical, oferind game variate de modele și culori. Produsele noastre sunt la preț de producător și pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor analize și încercări puse în practică, astfel încât suntem la înalțimea standardelor europene și a cerințelor domeniului. Uniformele noastre medicale sunt menite să te ajute să fii tu, să te simți bine și să îți confirmi încă o dată rolul important pe care îl ocupi.

Raporteaza
ID Companie: 3130

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: