Caracteristici:

Detalii Companie:


Fondata in 1997 de catre jucatoarea de baschet Ecaterina Stinga, compania Ina Medical & Sport a pornit inca de la bun inceput cu viziunea sa ofere pe piata romaneasca doar produse performante si de top atat in materie de articole ortopedice, cat si produse de medicina sportiva.

Ina Medical & Sport a devenit o afacere de familie, pentru ca ulterior s-a alaturat la conducerea companiei si fiul Andrei Stinga, si el fost sportiv de performanta. Trecand el insusi prin doua interventii de ligamentoplastie, a inteles si mai bine nevoile adevarate ale oamenilor care trec prin astfel de clipe. In echipa Ina Medical & Sport a intrat si fiica Corina Stinga, si ea jucatoare de baschet. Restul echipei este formata din kinetoterapeuti foarte bine pregatiti medical, capabili sa inteleaga si sa recomande exact ce are nevoie fiecare om care paseste pragul magazinului. 

In toti acesti ani, compania a reusit sa fie alegerea numarul 1 a echipelor, federatiilor sportive, a sportivilor de performanta, precum si in recomandarile doctorilor. Compania va continua misiunea sa de a furniza doar produse de top, eficiente si inovatoare din punct de vedere tehnologic, atestate la nivel international, care sa imbunatateasca si sa usureze vietile oamenilor.

Raporteaza
ID Companie: 3139

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: