Caracteristici:

Detalii Companie:


Medical Express a luat nastere acum 19 ani, din dorinta de a aduce pe piata medicala din Romania calitatea internationala atat in produse, cat si in servicii. Ne-am propus sa schimbam mentalitati, valori si stiluri de colaborare. Credem ca se poate si altfel. Din respect pentru pacientii nostri, am ales sa fim transparenti in colaborarile noastre, am livrat produsele celor mai cunoscuti producatori din domeniul medical si i-am asigurat pe clientii nostri ca am ajuns la ei prin recomandari sincere, bazate doar pe calitatea produselor si serviciilor noastre.

Nu a fost usor. Perfectionismul ne-a indreptat spre transparenta. Ne pastram valorile cu care am pornit la drum si garantam in continuare onestitate, maxima calitate si promptitudine. Ne-am dorit schimbari si am inceput sa le obtinem. Credem in faptul ca oamenii se vindeca atunci cand sunt tratati cum au nevoie.

Exigenta este ceea ce uneste colaborarile noastre. Credem in performanta si calitate, asa cum credem in servicii personalizate si respect. 

Credem ca relatiile de colaborare din domeniul medical se pot baza doar pe calitate si transparenta si facem totul in acest sens. Ne ghidam dupa valori stricte, aceleasi cu care am pornit compania acum 19 ani. Medical Express inseamna 4 lucruri care se reflecta in intreaga sa activitate:

CALITATE
Ştim cât este de important ca serviciile şi produsele medicale să respecte cele mai înalte standarde de calitate pentru a oferi confort şi încredere în utilizare. Calitatea produselor noastre este certificată, testată periodic şi recomandată de cadre medicale de renume din întreaga ţară şi de peste hotare.

TRANSPARENTA si RESPECT
Incurajam doar parteneriatele corecte si oneste. Nu este usor, insa nu ne abatem. Respectam calitatea vietii clientilor nostri.


PASIUNE
Pasiunea face diferenta, iar clientii nostri sunt cei care o alimenteaza in fiecare zi prin multumiri. Grija noastra este siguranta medicala a clientilor nostri, si ne place. 

PROMPTITUDINE
Cu o structură logistică flexibilă, puncte de lucru, reprezentanţi medicali şi de vânzări la nivelul întregii ţări, garantăm raspunsul la cererile clientilor nostri in cel mai scurt timp, astfel incat confortul acestora sa nu fie deranjat.

Raporteaza
ID Companie: 3140

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: