Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem reflexia directa a aprecierii si reputatiei Clientilor nostri! De aceea tinem sa ne asiguram ca este una profesionista si respectabila!” 

# Asiguram la cel mai inalt nivel paza si protectia clientului nostru, familia, bunurile, afacerea si proprietatile sale impotriva infractiunilor de drept comun, crimei organizate sau terorismului.

# Respectam legile nationale si internationale carereglementeaza drepturile si obligatiile profesiei noastre.

# Urmam si respectam regulile de conduita ale mediului din care face parte clientul nostru si partenerii sai.

# Mentinem cel mai inalt nivel de etica pe tot parcursul colaborarii si dupa terminarea acesteia, bazat pe responsabilitate, confidentialitate, integritate si incredere reciproca!

# Respectam secretul profesional, discutat si agreat de comun acord cu Clientul, fara ca el sa fie alterat de nici un alt beneficiu extern, material sau de alta natura, care ar compromite colaborarea, principiile si reputatia ambelor parti.

# Performantele noastre sunt egale cu suma eticii tuturor colaboratorilor pe care ii implicam si care ne ajuta la un moment dat in activitate.

„ A va proteja pe dumneavoastra si afacerea dumneavoastra, printr¬-o gandire strategica si o executie precisa, reprezinta motivul existentei noastre profesionale!”


Unul din cele mai importante lucruri pe care le-am invatat din industria de securitate privata, este si cel care ne diferentiaza de alti prestatori, faptul ca serviciile noastre inseamna mult mai mult decat paza si protectie! 
Bineinteles, le acordam beneficiarilor siguranta. Acesta este rezultatul a tot ceea ce facem. Dar adevaratul scop al profesiei noastre trebuie inteles mai departe de acest rezultat!
Ratiunea noastra de a fi? Este sa oferim Clientilor posibilitatea de a-si trai viata confortabil, fara sa se ingrijoreze pentru vulnerabilitati, riscuri sau amenintari de securitate, a caror existenta ar putea crea neplaceri si intreruperi ale starii de bine. Scopul prioritar este sa ne asumam aceasta problema in detaliu inca de la inceput si sa continuam la fel in fiecare zi, pentru a preveni degenerarea ei in conflicte! 
Cum vrem sa realizam acest lucru? Succesul rezultatelor vine din faptul ca fiecare membru al echipei, intelege inainte de toate „de ce” facem acest lucru si nu doar „ce” sau „cum” trebuie facut!

Raporteaza
ID Companie: 3155

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: