Caracteristici:

Detalii Companie:


Diagnoza


    Echipamente de cea mai noua generatie. In unitatea noastra, folosim echipamente de ultima ora pentru a diagnostica si repara masina dumneavoastra, serviile de diagnosticare includ:

     -   Citirea şi ştergerea codurilor de eroare ale tuturor unităţilor de comandă
     -   Testul elementelor de acţionare
     -   Diagnosticarea tuturor componentelor
     -   Codificarea, setarea de bază, resetarea pentru service


    Masina dumneavoastra, este pe maini bune datorita vastei experiente a angajatilor nostri. Cursuri si traininguri, regulate, asigura calitatea serviciilor oferite de unitatea noastra.

Mecanica


    Service Mecanica Auto, servicii de mecaninca de inalta calitate folosind:


     -   7 elevatoare
     -   2 canale mari dotate cu cricuri speciale pt bus-uri ,autoutilitare
     -   Instalatie de vacuum specializata pentru aerisirea instalatiei de franare
     -   Dispozitiv de verificare a calitatii lichidului de frana
     -   SDV-istica pentru demontarea si reglarea diferitelor componente mecanice
     -   Spatiu complet amenajat pentru remanierea motoarelor ce cuprinde strung , freza si alte dispositive
     -   Spatiu special amenajat cu sisteme de depresare folosite la inlocuirea arcurilor, rulmentilor, pivotilor , bucselor de tot felul

Electrica


    Diagnosticari si reparatii echipamente electrica si electronica. Activitatile de intretinere si reparatie sunt efectuate de personal cu cea mai buna pregatire avand la dispozitie:

     -   Spatiu special pt diagnosticare si remediere electrica si electronica ce include mai multe tipuri de testere
     -   Dispozitiv de reglat faruri
     -   Dispozitiv de testare al acumulatorilor auto
     -   Dispozitiv calibrare faruri cu xenon si bixenon

Directie


    Reaparatii si verificari la sistemele de directie. Pentru ca stim cat de important este sistemul de directie al masinii dumneavoastra, folosim cele mai bune echipmante din domeniu pentru a asigura siguranta dumneavoastra in trafic:

     -   Stand de directie cu laser
     -   Stand de verificare frane
     -   Stand de cantarire al telescoapelor

Service Roti


    Servicii de intretinere/reparatie roti. De ce trebuie sa avem rotile echilibrate:
O roata echilibrata face diferenta intre un condus placut sau unul dezastruos. Unii dintre noi sunt mai sensibili in a detecta o roata neechilibrata, dar pana la urma nimeni nu se simte confortabil cand volanul vibreaza. O roata neechilibrata scurteaza viata sistemului de rulare, directie si al suspensiei. Daca simtiti vibratii in volan care incep de regula de la 80-90 km/h si cresc in amplitudine, si / sau frecventa odata cu cresterea vitezei, atunci trebuie sa verificati echilibratul rotilor.

Umflarea rotilor cu AZOT


    Introdusa in anii 70 in sporturile cu motor, umflarea rotilor cu azot are marele avantaj al inexistentei variatiilor de presiune in functie de temperatura. Astfel, daca in momentul in care dvs faceti presiunea in roti afara sunt 20C si anvelopa are 25C si rulati cu 130 km/h, dupa mai putin de 30km, intre brakerele anvelopei sunt 80-90 C, ceea ce duce la marirea presiunii in anvelopa si micsorarea petei de aderenta. Acesta inseamna ca stabilitatea si manevrabilitate autoturismului scad, iar distanta de franare creste.

    Peronalul nostru ofera cele mai bune si rapide servicii asistati de:
     -   Masinarie speciala pentru redresat si indreptat jante
     -   Masina de dejantat cauciucuri runflat
(Anvelopele Run Flat sunt concepute sa poata rula in conditii de securitate cu presiune zero pe o distanta de 50 km cu o viteza mxima de 90km/h.)
     -   Masini de echilibrat roti pana la dimensiunea 26”
     -   Generator de azot pt pastrarea unei bune conditii a pneurilor ce folosesc o astfel de incarcatura si pentru un plus de siguranta


Climatizare


    Efectuam diagnosticare, igienizare si reincarcare a instalatie de climatizare. Sistemul de aer conditionat al masinii poate fi verificat si intretinut periodic. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

    Un alt aspect important legat de sistemul de climatizare il reprezinta curatarea si igienizarea acestuia.Prin circularea, filtrarea si tratarea termica a unei considerabile cantitati de aer, apar inevitabil bacterii care neinlaturate la timp se dezvolta si pot crea probleme sistemului respirator al pasagerilor.

    Verificand instalatia de climatizare, limitati riscurile de a avea defectiuni majore. In acest fel evitati costurile marite de reparatie.
Pentru aceasta, va oferim servicii de diagnosticare, umplere sau completare, reparatie, inlocuire si igienizare pentru instalatia de climatizare auto.

    Detinem statie pentru diagnosticarea si reincarcarea sistemului de climatizare cu baza de date pentru fiecare marca si model de masina.

Redresare caroserie


    Pentru ca masina dumneavoastra sa aiba parametri initiali, va stam la dispozitie cu:

     -   standuri de redresat caroserii cu acces on-line la informatii despre o gama foarte variata de autoturisme si autoutilitare
     -   Instalatii de sudura agreate de marea majoritate a marcilor auto
     -   Stand complet echipat cu SDV-istica pentru interventia la nivelul oricarui tip de caroserie

Vopsitorie / Laborator


    Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice.

     -   10 spatii de pregatire ;
     -   2 cuptoare ;
     -   2 laboratoare propriii marca Spies Hecker Nr. 1 in Germania, marca a grupului DuPont

     -   fotospectometre pentru analiza spectrala a nuantei de vopsea ce ajuta la o identificare exacta a nuantei;
     -   o gama variata de tipuri de vopsea in accord cu ultimele norme europene; cu o experienta de peste 7 ani in tehnologia vopsiri pe baza de apa.

Polish Profesional


    Polishul restaureaza frumusetea originala a autoturismului. Reda vitalitatea si stralucirea lacului si a vopselelor deteriorate de vreme sau a spalarii indelungate cu perii. Elimina zgarieturile si ofera protectia caroseriei impotriva acizilor, a razelor solare, etc.

    Tipul de polish auto se alege in functie de obiectivele care trebuiesc sa fie supuse procesului de polish auto. Daca stratul de vopsea de la suprafata masinii dvs. este intr-o stare impecabila, atunci acesta trebuie protejat de influenta unui complex intreg de factori negativi (noroiul, care se gaseste in mod permanent pe suprafata drumurilor, contine acizi, particule minerale abrazive, chiar si mugurii de copaci, pot afecta suprafata exterioara a masinii dvs.). In acest caz se recomanda un polish auto de protectie a caroseriei.

    Daca stratul de vopsea a suferit deja de pe urma factorilor mentionati mai sus, culoarea a devenit una opaca, a pierdut luciul initial, si totusi se afla intr-o stare buna si nu este deteriorat, atunci pentru restaurarea luciului initial se recomanda un polish auto prin aplicarea unui strat fin de restaurare. In cazul in care pe suprafata caroseriei exista deteriorari mai grave se impune inlaturarea stratului de suprafata cu deteriorari si se aplica un polish auto de lustruire abraziv-restauratoare a caroseriei masinii(polish auto abraziv).

 

Program
Lun - Vin: 08:00 - 17:00
Sâm: 08:00 - 14:00

 

Raporteaza
ID Companie: 316

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: