Caracteristici:

Detalii Companie:


Ballrom Rebeca dispune de trei saloane de evenimente cu o capacitate de 200 de persoane pe salon, 200 de locuri de parcare pazita, camera pentru bebelusi, camera pentru mirese, receptie, garderoba.

Organizam nunti, botezuri, aniversari, petreceri de firma, vernisaje si va vom punem la dispozitie o echipa de profesionisti, logistica de inalta calitate, preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala pregatite de maiestri bucatari.

Ballroom Rebeca este conceput sa iti ofere un salon pentru orice tip de eveniment alaturi de invitatii tai, colaboratori, angajatii in cadrul unui
eveniment corporate de calitate, sau poti sa organizezi orice eveniment din viata ta.


Oricat de pretentios ai fi, indiferent de ce eveniment organizezi saloanele Ballroom Rebeca sunt concepute sa satisfaca orice cerere din partea voastra.

Servicii premium intr-o nou locatie de vis, aflata la 5 minunte de Mega Mall Bucuresti.
Info facilitati

Facilitati generale: Incalzire centrala, sistem de climatizare centralizata, sistem de sonorizare, receptie, camera de bebelusi, camera pentru mirese, parcare privata si pazita, internet wireless



Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment, putem personaliza meniul in functie de solicitarile si preferintele voastre.
Meniuri Ultra All inclusive pentru orice eveniment si orice buget.



Evenimente speciale & Croporate


Ballroom Rebeca organizeaza evenimente de tip corporate: aniversari de companie, team building, petreceri corporate etc.

Raporteaza
ID Companie: 3161

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: