Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem un grup de profesionisti cu experienta vasta in transporturile de marfa. In 2003 am pus bazele Ecart International. Fiind o companie cu capital 100% romanesc, punem accent pe apropiere in relatiile cu partenerii si asta se vede in tot ceea ce facem. De la primul telefon pe care il primim de la tine, pana cand marfa ajunge la destinatie, ne asiguram ca totul sa mearga perfect. 
Ne place sa credem ca suntem “cu un pas inainte”. Asta se traduce in multe aspecte ale activitatii noastre: 
Cu un pas inaintea competitiei pentru ca punem flexibilitatea pe primul loc, atat in materie de tarife, cat referitor la termenele de plata. 
Cu un pas inaintea provocarilor pentru ca suntem mereu pregatiti, indiferent de situatie. Avem incheiata o asigurare de raspundere civila care acopera daune de pana la 1.500.000 Euro, suplimentar peste politele de asigurare standard. 
Cu un pas inaintea nevoilor tale, pentru ca anticipam mereu ce ai putea avea nevoie. Iti oferim, la cerere, statistici despre volumul si greutatea marfurilor transportate, oferind solutii personalizate pentru otimizarea costurilor de transport. 
Nu uita! Noi iti punem doar marfa pe drumuri. Suntem aici sa-ti facem business-ul mai usor de administrat pe partea de transporturi. 

Raporteaza
ID Companie: 3207

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: