Caracteristici:

Detalii Companie:


Credem în a gândi diferit şi luptăm pentru a mulţumi fiecare client. Scopul nostru este ca tu să beneficiezi de servicii superioare în orice moment. Dacă îţi place să colaborezi cu cei mai buni oameni din domeniu, noi suntem aici pentru tine. Ne mândrim cu furnizarea de servicii de neegalat şi aşteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm o relaţie pe termen lung.

Din anul 2006 Otho Estate a deprins multe abilitati ce au creat o echipa flexibila in aproape orice situatie si conditie de piata. Punctele noastre forte sunt concentrarea tuturor resurselor pe multumirea clientilor, persistenta si atentia la detalii. Atunci cand clientii nostri cumpara, vand sau inchiriaza bunuri imobiliare de orice fel, acordam o atentie sporita la toate detaliile. Tu, ca un potential client si prieten vei aprecia serviciile noastre de real estate, de management, de aplicare a legii precum si tehnicile de negociere. Expertiza noastra in imobiliare pe piata locala iti va aduce beneficii la cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei locuinte. Stim ca iti putem gasi locuri excelente de a locui si ne-ar plăcea sa impartasim cu tine entuziasmul nostru.

Detinerea unui imobil este unul dintre cele mai putin riscante moduri de a construi capitaluri proprii sau pentru a obtine un randament mai mare pe investitia initiala. Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati necesita luarea multor decizii financiare importante, intelegerea problemelor complexe si o multime de documente de completat. Otho Estate este expertul tau din colt atunci cand efectuezi astfel de tranzactii. Te sprijinim, te ghidam prin acest proces si iti oferim acces la toate proprietatile relevante pentru tine.

Meriti cei mai buni brokeri, contacteaza-ne pentru a discuta cum te putem ajuta cel mai bine!

Raporteaza
ID Companie: 3231

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: