Caracteristici:

Detalii Companie:


Profesia de medic dentist este una dintre cele mai solicitante si stresante meserii. Medicii dentisti din zilele noastre au insa la dispozitie cel mai puternic aliat pentru a face fata activitatii stomatologice: TEHNOLOGIA.
Aparatura stomatologica performanta schimba zi de zi viata medicilor dentisti, scurtand timpul de lucru, crescand comfortul, usurand tratamentul si asigurand PERFORMANTA si CALITATEA actului stomatologic. 
Un singur unit dentar performant cum este Planmeca Sovereign poate inlocui un intreg cabinet, putand fi dotat cu aparat de radiologie intraorala, microscop optic, fiziodispenser, micromotor endodontic, sistem de sterilizare a apei si multe altele. 
Campul de lucru poate fi optim iluminat si marit untilizand aparatura OPTICA STOMATOLOGICA (lupe dentare sau microscop optic). 
Sfera maxilo-faciala este dezvelita de secrete de catre aparatura radiologica de ultima ora cum este PLANMECA, complet digitalizata, cu rezolutie extraordinara, usor de utilizat si cu doze de radiatii ce respecta ALARA (As Low As Reasonably Achievable).
Un motiv major de stres pentru medicul dentist este reprezentat de problemele tehnice din cabinet. Acum medicii dentisti au la dispozitie servicii performante de service si mentenanta realizate de o echipa de ingineri si tehnicieni atat pentru echipamentele stomatologice, cat si pentru intregul cabinet. All-in-ONE.
Curiosi sa aflati mai multe?  Va vom informa cu placere despre ultimele tehnologii disponibile medicilor dentisti si despre serviciile specializate de service si mentenanta stomatologica oferite de echipa Dexellence.

Raporteaza
ID Companie: 3249

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: