Caracteristici:

Detalii Companie:


Vantage Balkans, noul partener autorizat al companiei americane Trimble, oferă solutii complete de gestionarea fermei care îi va ajuta pe fermieri sa obțină productivitate și eficiență mărită la costuri mai mici - de la semănat până la recoltat.
De la pregătirea terenului și analiza solului continuând cu monitorizarea stării culturii, ghidarea utilajelor, analiza informațiilor meteo si monitorizarea utilajelor și a consumului de combustibil – prin soluțiile Vantage fermierii măresc eficiența și reduc costurile afacerii.

Vantage Balkans este noul partener autorizat al companiei americane Trimble, lider în soluții inovatoare cu sisteme GPS.

 

Fondată în anul 1978, compania Trimble îmbină cu succes experiența sa bogată din domeniul sistemelor GPS cu tehnologiile moderne. În zilele noastre Trimble este sinonim cu înaltă performanță și rentabilitate excelentă.

Datorită serviciilor pe care compania le oferă în domeniul agriculturii, astăzi fermierii pot gestiona fiecare aspect al lucrărilor agricole obținând productivitate și eficiență mărită la costuri mai mici – de la semănat până la recoltat.

Sistemele de ghidare prin GPS asigură precizia lucrărilor agricole, sistemele pentru controlul automat al utilajului economisesc timp și bani, iar programele informatice prelucrează și oferă informații valoroase despre cultură, teren și lucrările efectuate, toate acestea contribuind la creșterea productivității.

Noi credem că Trimble este partenerul tău de încredere, deoarece oferă soluții care își ating scopul, și anume îmbunătățirea eficienței activității tale.

 

Raporteaza
ID Companie: 3295

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: