Caracteristici:

Detalii Companie:


Conceptul de Lounge a aparut ca o necesitate a modernismului secolului trecut, respectiv in perioada post-belica si era un loc de intalnire destinat mai degraba femeilor. Traditia acestui concept fiind la un moment dat un fel de separeu in cadrul unui bar, dotat cu scaune confortabile pentru discutii.Conceptul de Lounge reprezinta mai mult decat o cafea cu prietenii intr-o locatie de gen cafenea. Aici se poate vorbi deja de specialitati sau branduri de cafea de renume si servire aproape de perfectiune. Mai mult, la un Lounge Bar se asculta muzica ambientala, de diverse categorii, si nu muzica de la un post de radio local.


Ne referim la un loc de socializare in care gasesti la un loc o cafenea, un bar si un restaurant. Exista totusi diferente fata de un restaurant, si anume atmosfera mult mai relaxata si mai lipsita de conventii, iar meniul poate contine preparate cu un grad mai ridicat sau scazut de complexitate, dar care necesita o preparare foarte atenta si care, evident, se potrivesc cu atmosfera de lounge.


Acum Lounge Barul este un intreg concept, definit printr-un spatiu multifunctional unde te relaxezi pe tot parcursul zilei si pana seara tarziu la o bautura, un vin sau un cocktail fin, mananci ceva foarte gustos la o lumina calda si pe o muzica buna. 
Toate elementele acestui concept fac parte din filosofia Artist Lounge.


Artist Lounge este locul perfect unde se vor organiza evenimente artistice, concerte de jazz si pian, recitaluri cu trupe live, expozitii de grafica, picture si fotografie, sau orice alt eveniment la care se va strange lume frumoasa.


Va asteptam!

 

Program

Luni - Joi : 09:00 – 00:00

Vineri - Sambata : 10:00 – 02:30

Duminica : 10:00 – 00:00

Raporteaza
ID Companie: 330

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: