Caracteristici:

Detalii Companie:


Societatea noastra are ca obiect de activitate transportul de persoane in regim urban si interjudetean, pe baza de grafice regulate; national si international prin inchirieri de autocare, microbuze si autoturisme spre orice destinatie.

Va stam la dispozitie pentru: circuite in tara si in strainatate, bussines transport, team-building, transferuri aeroport, evenimente speciale.
Pentru o oferta personalizata , va rugam sa ne contactati si va vom oferi un pret in functie de solicitarea dumneavoastra e_mail: office@fyatrans.ro

Cu o bogata experienta in domeniul transportului de calatori (din 2001) raspundem nevoilor primordiale: confort, relaxare, odihna, siguranta, si nu in ultimul rand, RAPIDITATE...

Ne-am ocupat de asigurarea calitatii, propunandu-ne sa fim mai buni, mai aproape de nevoile dumneavoastra si sa dam un plus de valoare serviciilor oferite.

Dorim sa ne mentinem constanti in calitatea serviciilor si in tot ceea ce facem, de la simpla emitere a unui bilet pana la complexitatea organizarii unui eveniment.

Ne propunem sa devenim o companie cu care doriti sa colaborati datorita serviciilor de calitate pe care le oferim. Fie ca e vorba de servicii de transport, inchirieri autocare, inchirieri microbuze, rezervari bilete de calatorie, transferuri, circuite interne sau externe, FyaTrans se detaseaza de concurenta prin: siguranta, calitate, confort, eleganta, tehnologie.

REZERVARI:

  •      AGENTIA IASI: 0754.20.80.80
  •      AGENTIA VASLUI: 0754.20.80.20
  •      AGENTIA ROMAN: 0749.02.88.89
  •      AGENTIA PIATRA NEAMT: 0741.988.901
  •      AGENTIA PASCANI: 0751.47.66.74

Raporteaza
ID Companie: 333

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: