Caracteristici:

Detalii Companie:


1. Benzi


Produse intr-o gama de 14 modele, avand o paleta coloristica de pana la 25 culori / model benzile textile pentru jaluzelele verticale se pot vizualiza cu un simplu click...urmind apoi sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru o comanda fermă:

-    ANA
-    CREP   
-    DORA
-    EMA
-    INA
-    INIS
-    IZIS
-    KATY
-    MARA
-    NONA
-    OPAL
-    PANAMA
-    SIRA
-    TINA

 Cu ajutorul jaluzelelor verticale controlul luminii exterioare este mai eficient prin rotirea benzilor componente cu diferite unghiuri, in acelasi timp asigurandu-se si intimitatea necesara. Camerele pot fi intunecate substantial cand benzile sunt inchise complet. Lungimea rolei este de 200 metri. Oferta noastra cuprinde benzi cu latimea de 90 mm si 127 mm.


2.Jaluzele verticale


Extrem de practice, moderne si functionale JALUZELELE VERTICALE au devenit un accesoriu important in amenajarile interioare asigurind un control efficient al luminii naturale si un aspect placut interioarelor. Realizate din textura de polyester, cu desene simple, sau moderne, materialele textile folosite in procesul de fabricatie al jaluzelelor au calitati antistatice, stabilitate termica si cromatica si o buna lavabilitate. Se produc intr-o gama variata de modele si culori, putand fi folosite cu succes in decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.
         
Materialele folosite de noi pentru jaluzele verticale sunt de cea mai buna calitate.
Lamelele jaluzelelor sunt tratate antistatic, sunt lavabile pana la temperaturi de 40° C. Culorile jaluzelelor au stabilitate la spalat si rezista la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura. Materialele folosite la jaluzele verticale sunt intr-o gama larga de culori si modele.


3.Jaluzele verticale imprimate


Sunt asigurate unghiuri de rotire de la 0 la 180 de grade, benzile textile, aliniate vertical si paralel aluneca usor pe o sina ingusta si plata. Sistemul impiedica rasucirile accidentale iar manevrarea se face cu ajutorul unui lantisor perlat. Stranse, lamelele textile ocupa un spatiu mic, eventualele usi sau ferestre din spatele jaluzelelor putand fi accesate cu usurinta. Se produc peste 100 de modele de jaluzele verticale imprimate. Imprimarea se realizeaza pe banda CATY 110. Latimea benzii pentru jaluzele imprimate este de 127 mm.

La cererea dumneavoastra se pot realize si modele personalizete pentru fiecare client:
- poze personale;
- sigle firme;
- inscrioptionari text.

Raporteaza
ID Companie: 336

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: