Caracteristici:

Detalii Companie:


Istoric

Fidelis Grup este o firma tanara, aflata in plina dezvoltare, avand drept tinta principala piata industriala romaneasca.Infiintata in 2003, divizia de aparatura de masura si control a crescut permanent ca importanta, portofoliul de produse diversificandu-se prin introducerea unor noi game.

Domeniile de masura si control carora li se adreseaza produsele distribuite de Fidelis sunt presiunea, nivelul si temperatura.
In momentul de fata Fidelis este distribuitor autorizat al Badotherm-AMC si reprezentant unic in Romania al Aplisens Polonia, Delta-Controls Marea Britanie si Manotherm Germania.

 

Produse

Produsele distribuite de Fidelis sunt fabricate de catre firme ce au un sistem al calitatii certificat si corespund cerintelor Uniunii Europene.

La cerere, produsele pot fi insotite de certificate de verificare privind incadrarea in parametrii metrologici.
Clientii reprezentativi ai Fidelis activeaza in industria chimica, petrochimica si energetica. Dintre celelalte sectoare de activitate pe care le deserveste Fidelis mentionam: industria alimentara si a bauturilor, industria siderurgica, transportul si distributia gazelor, industria miniera.

 

Echipa

Echipa de vanzari Fidelis, formata din tineri ingineri si specialisti in vanzari industriale este pregatita sa raspunda oricarei solicitari din partea clientilor, indiferent de domeniul de activitate si de specificul tehnic al fiecaruia.

Informatii tehnice detaliate, adaptate cerintelor punctuale pot fi oferite de catre reprezentantii Fidelis fie la sediul societatii dvs., fie la manifestarile de profil.

Raporteaza
ID Companie: 340

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: