Caracteristici:

Detalii Companie:


      Casa ta reprezintă universul tău, în care fiecare detaliu iţi reflectă personalitatea. Pentru că ştim asta, am reunit sub marca Evoria o varietate de opţiuni estetice şi funcţionale care iţi pun in valoare casa. Vorbim despre accesorii ce conferă eleganţă, individualizează prin stil şi creează stare…    

      De la draperii, perdele, jaluzele şi sisteme de prindere, la obiecte decorative unicat din ceramica, Evoria inseamnă varietate, calitate şi eleganţă. Toate produsele comercializate sub marca Evoria beneficiază de garanţia numelor celor mai importanţi producători italieni din domeniu.

            Produse:

      -  perdele    
      -  draperii    
      -  galerii    
      -  jaluzele    
      -  obiecte decorative

              Servicii:

      -  Transport, măsurători şi montaj
      -  Consultanţă
      -  Croitorie   

      Varietatea perdelelor pe care ţi le oferim caracterizează atât gama cromatica si texturală, cât şi modelele şi materialele. Dintr-o diversitate de modele de draperii, de la cele romane, la draperii cu imprimeuri şi texturi moderne, vei face cea mai inspirată alegere, îndrumat de consultanţii noştri.

          Obiecte decorative

     Pentru a adăuga un plus de valoare spaţiului în care locuiţi, îţi recomandăm obiectele decorative din ceramică, realizate exclusiv pentru tine, cu posibilitate de personalizare. Într-o diversitate de dimensiuni, forme şi culori, aceste detalii de artă ajută la individualizarea ambientului casei tale, dar işi găsesc la fel de inspirat locul şi în biroul tău.

Raporteaza
ID Companie: 345

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: