Caracteristici:

Detalii Companie:


Pentru majoritatea persoanelor, o motocicleta inseamna un mod mai ieftin si mult mai rapid de a calatori avand in vedere traficul din ce in ce mai aglomerat, dar si un impact mai pozitiv asupra mediului. Pentru cealalta categorie, motociclismul inseamna un mod de a fi liber, de a petrece timp cu tine si de a scapa de stres.

Academia Moto este singura scoala din Bucuresti care ofera atat cursuri pentru obtinerea permisului categoria A, cat si cursuri de enduro pentru copii, deoarece noi credem ca motociclismul este un sport de care ar trebui sa se poata bucura toata lumea.

Scoala noastra isi propune educarea elevilor atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, deoarece noi ne dorim ca tu sa devii cel mai bun motociclist posibil! 

Echipa Academiei isi doreste ca dupa terminarea scolii tu sa nu detii numai o categorie in permis, ci si toate informatiile si abilitatile de care vei avea nevoie in trafic, lucru ce se datoreaza seriozitatii si dedicarii instructorilor nostri ce au grija de fiecare elev in parte.

Vrem ca acest sport sa fie unul sigur si distractiv pentru tine. Sigur deoarece exista riscuri de care tu trebuie sa fii constient. Noi te ajutam sa inveti sa devii responsabil si sa eviti orice incident in trafic. Distractiv deoarece condusul unei motociclete este intr-adevar o placere.


"Nu ai nevoie de un terapeut daca ai o motocicleta, orice motocicleta" 
- Dan Aykroyd

Raporteaza
ID Companie: 3462

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: