Caracteristici:

Detalii Companie:


Povestea
Istoria deConfort.ro isi are punctul de plecare la inceputul anului 2012 cand am indraznit sa credem in ideea de a da viata unui business care sa aiba in prim plan Clientul si nevoia acestuia pentru produse si servicii de calitate, care sa asigure confortul lui si al afacerii lui.
 
Asa cum am mai spus, am inceput acum 3 ani cand am devenit distribuitor  produselor pentru baie al unui importator din judetul Brasov. La vremea respectiva am inceput cu o mica gama de produse, compusa in principal din baterii sanitare si accesorii baie.
 
In 2012 deConfort era un punct pe o harta mult prea mare.

Am avuta rabdare si am facut lucrurile cat de bine am putut pentru a asigura satisfactia deplina a partenerilor nostri. In acest moment ne-am cladit o reputatie de furnizor de incredere si fiecare actiune facuta de noi are ca scop sporirea increderii in brandul deConfort.

Ne plac parteneriatele de lunga durata

Desi suntem un nume mic in industria horeca, consideram aceasta un atuu care ne transforma intr-un partener foarte flexibil la solicitarile tale. Luam deciziile foarte rapid astfel incat oferta sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Parteneriatele avute pana in prezent ne-au demonstrat ca facem o treaba buna si ca trebuie sa ramanem perseverenti acestei idei focusandune pe nevoile tale - clientul nostru.

Produsele noastre si-au dovedit fiabilitatea.

Din 2012 produsele noastre au echipat hoteluri, restaurante, institutii de invatamant, au fost  testate in diverse conditii de functionare, rulate de catre un numar mare de consumatori sau clienti fianali.

Raporteaza
ID Companie: 3472

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: