Caracteristici:

Detalii Companie:


       Pentru vederea mentinerii la cote maxime de calitate a produselor Termopane Bacau si serviciilor oferite de societatea noastra SC LUKA Expert SRL, am ales furnizori de top din randul societatilor cu performante in domeniu :


    •     Profile cartificare REHAU numarul 1 in Europa, DIN-EN ISO-9001 nr.70 - 100 M 787.
Calitatea profilului pentru tamplarie si ferestre REHAU este in conformitate cu normele RAL RG 761/1 si se face la Institutul pentru Tehnica Ferestrelor Rosenheim.
Sistemele de Tamplarie REHAU  sunt foarte rezistente si la variatii de temperatura cuprinse intre -30º C + 60º C si la razele Ultra Violete

    •     Geam termopan REHAU, cu sticla Saint Globain & Pilkington.
    •     Feroneria cu certificare ROTO, producatorul nr unu de feronerie din Europa.

               De ce LUKA Expert SRL ? 

    -  Pentru ca avem o experienta de peste 150 de case , apartamente si birouri la care am efectuat montaje de tamplarie pvc aluminiu , balustrade sau sticle securizate.
    -  Pentru ca masuratorile, proiectul, consultanta, transportul si montajul  sunt  gratuite !!!
    -  Pentru ca economisesti timp si bani! Noi iti punem la dispozitie serviciul de comenzi la domiciliu si astfel un reprezentant al companiei se va ocupa in totalitate de solicitarea dumneavoastra.
    -  Dar mai ales pentru ca produsele cu care lucram sunt de calitate superioara, de la profil, sticla, feronerie, pana la armatura din interiorul profilelor,spuma sau suruburile folosite la montaj dumnevoastra.
    -  Pentru ca in maxim 6 zile lucratoare de la incheierea contractului ,vom efectua montajul.
    -  Pentru ca va vindem REHAU la un pret corect, raportat la calitatea lucrarii si a produselor.
    -  Pentru ca va oferim gratuit suport si consultanta pentru reducerea costurilor.

          Compartimentari sticla securizata

      Sistemul ofera posibilitatea de a orienta panourile de  sticla pe diferite unghiuri  si de a le inchide sau deschide pe orice parte vrea beneficiarul. Acest sistem de panouri din sticla securizata este in totalitate transparent si nu are nici un obstacol vizual care sa impiedice privirea obiectelor din exteriorul terasei (balconului).

      Costurile de intretinere sunt foarte mici avand in vedere ca trebuiesc doar spalate odata la 95-120 zile si gresarea odata la 12 luni. Acesta asigura spatiului protecte impotriva mediului naturii, reducand cu pana la 65% pierderile de caldura, asigurand  si  o buna izolare fonica. Sistemul nostru de panouri din sticla securizata foloseste ca grosime a sticlei securizate mai multe variante intre 8mm si 10mm cu inaltime totala de 3000 mm. 

      Va  rugam  sa  cereti  informatii  despre  sistemul nostru si un specialist din cadrul firmei noastre va  va furniza toate  informatiile si masuratorile necesare.

          Jaluzele Verticale - Rulouri de exterior

     Benzile textile ale jaluzelelor verticale sunt realizate din diferite tipuri de tesaturi: clasice, avangarde, collection, personalizate adaptabile pentru diverse tipuri de interior: sedii de firma, apartamente, spitale, scoli si orice spatii care necesita un grad ridicat de protectie igienico-sanitara. Suntem importatori de jaluzele verticale si oferim cele mai bune preturi, masurari, montaj.

     Rulourile pentru exterior confera locuintei dumneavoastra o protectie sporita impotriva razelor soarelui atunci cand sunt nedorite si deranjaza, impotriva zgomotului provenit de la diversi facori externi, si chiar imbunatatesc bariera termica formata de fereastra sau usa pe care vor fi montate.

 

 

Raporteaza
ID Companie: 348

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


    Seriozitate, profesionalism, executarea lucrarilor de amenajari in cel mai scurt timp, preturi avantajoase, precum si garantia lucrarillor sunt principiile dupa care ne conducem afacerea, reprezentand pentru dumneavoastra reale avantaje.

                  Servicii:

      -  amenajari interioare (tencuieli,sape,zugraveli,placari faianta/ gresie, pardoseli, izolatie termosistem, montaje rigipe, parchet laminat)
      -  amenajari exterioare  (termosistem din polistiren expandat,vopsitori lavabile,tencuieli, etc)
      -  instalatii electrice de toate tipurile (montare spoturi /prize,tablou electric, proiectie)
      -  instalatii sanitare (proiectie,reparatii)
      -  amenajari anvelopare cladiri.

Raporteaza
ID Companie: 348

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


     Firma noastra proiecteaza, executa si monteaza orice model de balustrade, garduri, porti, scari din inox si fier forjat. Dispunem de personal calificat si tehnologie de ultima generatie in prelucrarea inoxului si a fierului.

     Pe o piata veche a comercializarii de confectii metalice tot mai aglomerata, ne-am impus ca lideri in inox inca de la inceput prin spiritul inovator cat si prin calitatea bunurilor si serviciilor oferite.

    In realizarea lucrarilor punem un accent deosebit pe:


      -   calitatea materialelor folosite,import Italia, Germania.
      -   calitatea executiei lucrarilor
      -   folosirea unor sisteme performante de prindere a balustradelor calita.

    Imbinarea elementelor precum inoxul, sticla, lemnul, este acum mult mai simpla, solutiile sunt cu mult mai simple si elegante. Inoxul a devenit popular la începutul secolului douăzeci pentru rezistenţa sa la rugină, coroziune şi pătare, acesta fiind utilizat în special în construcţiile industriale. Este cel mai des utilizat la balustrade şi scări, dar şi pentru alte elemente decorative cum ar fi draperiile şi galeriile interioare. Acestea sunt detaliile care pot transforma o casă oarecare într-o locuinţă modernă.

    Imbinand traditia si tehnologia, fierul a ajuns sa prinda forme din ce in ce mai variate. Producem si montam balustrade, porti, garduri fier forjat in Bacau si zona Moldovei. Fierul forjat a ajuns sa castige din ce in ce mai mult teren pe piata. Prin istoricul sau, prin durabilitatea in timp de care da dovada si prin diversitatea de forme pe care o poate avea,  fierul forjat a devenit o arta.

Raporteaza
ID Companie: 348

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: