Caracteristici:

Detalii Companie:


             Serile Underground


           În fiecare luni

După un weekend agitat o seară chill este binevenită. Vino să te bucuri în tihnă de un ceai cu arome în acordurile muzicii bune de la noi.

          În fiecare marți – BASS CULTURE NIGHT

Seara în care profesorul de cultură bass, Andrei Dinu, îţi predă noile specializări de dubstep, DnB, trap şi alte genuri înrudite. O seară în care cunoscătorii vor aprecia noile producţii ale celor mai inovatori DJ.


          În fiecare miercuri – ROCK ON!!!

În mijlocul săptămânii ţi-am pregătit un playlist cu cele mai bune formaţii rock din ţară şi nu numai, care îţi va crea o stare specială şi-ţi va încărca bateriile pentru weekend.


          În fiecare joi – HOT GIRLS PARTY – weekend-ul la noi începe de joi

Cu o petrecere marca Underground la care invitate de onoare sunt fetele pe care le răsfăţăm cu cocktail-uri oferite gratuit începând cu ora 22:30 până la ora 1:00. Pentru băieţi: fete.

         În fiecare vineri – SOUND OF THE UNDERGROUND

Petrecerea emblematică pentru noi, de vineri seară, îmbină distracţia anilor 80-90 cu non-conformismul şi dinamica muzicii actuale. Această petrecere urmează, de obicei, unor concerte şi ţine până în zori. Selecţia muzicală combină rock-ul cu dubstep-ul, cu DnD-ul, cu indy pop-ul, cu accente de hip-hop şi rap.


        În fiecare sâmbătă – UNDERGROUND PARTY

Cea mai dinamică petrecere marca Underground care are de obicei invitaţi DJ sau/şi producători de muzică dubstep, DnB care creează o atmosferă electrizantă până dimineaţă pe aceste ritmuri.


       În fiecare duminică – WEEK ENDS CU ALEX

Duminică seară lunea e încă departe, aşa că vino pentru o ultimă repriză din weekend de dans şi distracţie împreună cu DJ Alex

Raporteaza
ID Companie: 354

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: