Caracteristici:

Detalii Companie:


    Un colt de liniste si relaxare, plin de arome si gusturi alese. Compania prietenilor va fi intarita de compania cafelelor de origine, preparate in diverse moduri pentru a experimenta gustul minunat al diferitelor sortimente de boabe de cafea. Experimentati V60, espresso, french press, ice coffee, frappe. Uneltele de la Hario si La Marzocco ajuta la obtinerea unei arome unice. Toata dulceata cafelei se va afla in ceasca dumneavoastra.

    In curand pornim si prajitoria proprie, in care cafeaua va fi prajita exact pentru modul de preparare pe care doriti sa il folositi. Prin achizitionarea unui aparat de prajit Solar Shop Roaster putem sa incepem livrarile de cafea proaspat prajita foarte curand.

    Si ceaiurile sunt bine reprezentate in ceainaria noastra. O selectie mare de ceaiuri si de asemenea moduri diverse de preparare a lor. Vara, IceTea-ul cu fructe este un deliciu racoritor si energizant.

   Avem o terasa cu peste 20 de locuri in umbra maretului Palat al Culturii.


Rezervari se pot face la numarul de telefon: 0771265352
Programul este de luni pana vineri de la 9.00 - 22.00, iar sambata si duminica de la 10.00 - 22.00.

In interiorul ceainariei se afla si magazinul CTS Corner in care puteti cumpara pentru acasa: ceaiuri, cafele, condimente, ciocolate, accesorii pentru prepararea ceaiurilor si cafelelor.

                 Ne gasiti si in:

      -  Iasi, Centrul Felicia Baza 3

      -  Brasov, str. Diaconu Coresi nr. 2, vecinatatea Pietei Sfatului

      -  Bacau, Arena Mall, etaj 1, langa Flanco

 

                  Va asteptam cu drag.

Raporteaza
ID Companie: 355

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: