Caracteristici:

Detalii Companie:


     Noi credem ca viitorul incepe si apartine copiilor nostri. Dar este de datoria noastra sa le oferim posibilitati infinite si nu probleme de nerezolvat. Oferim pentru copiii de toate varstele jucarii care inspira jocul, care stimuleaza invatarea si explorarea lumii in care traim. Jucarii proiectate in primul rand pentru copii, fiecare produs fiind gandit astfel incat sa dezvolte abilitatile copiilor. Cele mai multe jucarii pot fi folosite la plan international, pentru ca nu depind de limba sau cultura copiilor, ci tin doar de capacitatea intuitiva de a se juca.

     Ceea ce vad copiii ca fiind ceva distractiv, parintii si educatorii observa ca elementele de baza ale invatarii la fiecare varsta sunt dezvoltate: aptitudinile sociale, senzoriale, logice, lingvistice si emotionale. Pentru copiii care au dificultati sa se integreze social, jucariile educative ii vor ajuta in mod natural sa isi dezvolte abilitatile de comunicare. Este vorba despre jocuri de societate de la Hape, Goki, Clementoni, Yummy Dough care implica mai multi participanti, precum si de marionete de la Hape, care sa le stimuleze imaginatia, dezvoltandu-le limbajul si increderea in sine.

     De asemenea, pentru copiii mai mari, sunt disponibile kituri stiintifice din diferite arii (de crestere a plantelor, a insectelor, de asamblare a robotilor care functioneaza pe baza energiei solare, telescoape si microscoape etc.), apartinand brand-urilor National Geographic, World Alive, CIC si Mead Instruments.

    Cu peste 500 de produse, scopul nostru este să îi ajutăm pe părinţi să găsească jucăriile potrivite pentru varsta potrivita. Jucăriile educative au fost special create şi gândite pentru a oferi copiilor un univers pe intelesul lor (de la nastere si pana la primii ani de scoala), in care pot invata intr-o atmosfera pozitiva si relaxanta, dezvoltandu-se astfel armonios.

    Am pus accentul pe jucăriile educative ecologice, care protejează sănătatea copiilor, fiind confecționate din materiale organice, de calitate. În același timp, jucăriile eco pun umărul la salvarea naturii, locul unde copiii noștri vor crește. Este important să conștientizăm că suntem responsabili să le lăsăm o lume mai bună în care să trăiască.

 

    EDUKID - la noi gasesti jucarii:

      -  creative,

      -  logice,

      -  stiintifice,

      -  muzicale,

      -  lingvistice

      -  sociale

     De la brand-uri de renume în domeniul educatiei copiilor de la cele mai fragede varste:

      -  Hape,

      -  Goki,

      -  Pebaro,

      -  Yummy Dough,

      -  Meade Instruments,

      -  Razor,

      -  Tiggly

                                               Cumpara in sigurata, suntem verificati si atestati GPEC si SSL.

Raporteaza
ID Companie: 357

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: