Caracteristici:

Detalii Companie:


De ce sa alegi Stomalux?

În vederea păstrării unui zâmbet frumos pentru pacienți, Stomalux combină experiența medicilor stomatologi cu pasiunea de a ne trata pacienții, utilizând cele mai noi tehnologii din domeniu. Datorită acestora, acum îți este foarte ușor să ai un zâmbet strălucitor, un zâmbet spectaculos!


Tratamente dentare oferite

Stomalux vă oferă toate tipurile de tratamente dentare, începând de la o obturație simplă și terminând cu implantologia, lucrările protetice din porțelan și chiar tehnologii inovative: lucrări din oxid de zirconiu. Tratamentele dentare realizate de către Stomalux pot fi urmărite și înțelese de către pacienți, prin conceptul de stomatologie inteligibilă. Tratamentele dentare primesc certificat de garanție – între 1 și 3 ani pentru toate manoperele dentare.

 

Modalitati flexibile de plata

Stomalux te ajută să plătești într-un mod flexibil, oferindu-ți 3 modalități: cash, plata în rate sau asigurarea suportului necesar în aplicarea pentru un credit.

 

Garantie lucrari dentare

Întrucât pentru noi, cel mai important ești tu, clientul nostru, îți garantăm lucrările dentare fixe și mobile, precum și implanturile.

Serviciile pe care noi ți le oferim sunt de înaltă calitate pentru ca tu să te bucuri în permanență de un zâmbet sănătos.

Oferim garanție pentru lucrările dentare realizate în întregime în clinica noastră stomatologică (între 1 și 5 ani pentru toate manoperele dentare). În eventualitatea apariției unui defect în cazul lucrării dentare executate împreună cu laboratorul de tehnică dentară, garanția poate fi solicitată numai pentru lucrările (tratamentele) realizate în cadrul Stomalux.

Perioadele de garanție diferă în funcție de tratamentul dentar. Garanția se acordă dacă pacientul se prezintă la control periodic, o dată la 6 luni. Garanția nu este același lucru cu perioada de exploatare, aceasta din urmă putând fi mult mai îndelungată.

 

Termeni si conditii

Garanția pentru lucrările și/sau tratamentele dentare poate fi retrasă în următoarele cazuri:

•     igienă orală neadecvată

•     nerespectarea indicațiilor medicului dentist: exemplu: Unele proteze dentare totale nu pot fi purtate și noaptea

•     nerealizarea la fiecare 6 luni a unui control și a profilaxiei

•     lucrările dentare mobile cum ar fi protezele dentare parțiale sau totale nu sunt păstrate și întreținute corespunzător, utilizând produse specifice

•     pacientul are o boală care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar. De exemplu diabetul, epilepsia, osteoporoza, stările post-chimioterapie au efecte negative asupra dinților.

•     lucrările dentare nu sunt întreținute corespunzător și prezintă urme de deteriorări datorate unor cauze externe: accidente, lovituri, căzături.

Important! Nu se acordă garanție pentru lucrări protetice temporare.

 

Telefon de urgenta

0741.057.779 (tarif normal)

Raporteaza
ID Companie: 363

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: