Caracteristici:

Detalii Companie:


Dr. Angela Petre a terminat studiile Universitatii de Medicina si Farmacie ``Carol Davila`` din Bucuresti in anul 1998 dupa care a urmat rezidentiatul in specialitatea chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Dupa obtinerea gradului de medic specialist, fiind preocupata de obtinerea de noi informatii si invatarea unor tehnici performante de chirurgie estetica a urmat specializarea in chirurgie estetica sub indrumarea Dr. Angelo Rebelo, Presedintele Academiei Internationale de Chirurgie Cosmetica in clinica privata a acestuia, in Lisabona, timp de un an si jumatate. In acest timp a dobandit o experienta valoroasa in chirurgie estetica si mai ales in lipoaspiratie, Clinica Milenio  fiind clinica cu cel mai mare numar de vibrolipoaspiratii realizate anual la nivel mondial.

 

In prezent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, in practica privata, unde realizeaza operatii estetice. Toata aceasta experienta, capacitatea de a va intelege dorintele si simtul artistic al dr. Angela Petre va stau la dispozitie, indiferent daca va doriti sani mai frumosi, un corp mai zvelt sau o piele mai tanara si fara riduri.

Raporteaza
ID Companie: 3641

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: