Caracteristici:

Detalii Companie:


Credem ca reusita noastra consta in calitatea serviciilor oferite! Amabilitatea si profesionalismul angajatilor, atmosfera placuta si relaxanta a clubului si preturile accesibile iti vor transforma clipele petrecute la  Oxygen intr-o frumoasa experienta de sanatate!

 

       FITNESS

Cele mai moderne echipamente de fitness! Ai cele mai bune condiții din Iași pentru fitness: o sală generoasă, cu ferestre de jur împrejur, foarte bine ventilată și instructori cu experiență. Pentru sănătatea ta, pentru că este absolut necesar să arăți bine, alege programele de fitness de la Oxygen.

 

          SQUASH


Squash în Iași! La Oxygen ai singurele săli de squash din Iași. Considerat unul dintre cele mai solicitante sporturi indoor, squashul poate fi practicat fără să parcurgi sesiuni lungi de trainig. Dacă ai mai jucat, o să-ți placă la Oxygen, dacă nu ai mai jucat, o să-ți placă la nebunie și o să pui Oxygen pe taste rapide!

 

         AEROBIC

Cele mai bune condiții pentru aerobic în Iași! Aerobic clasic, tae-bo și pilates în același loc, cu facilități integrate astfel încât să te menții în formă, să slăbești sau să fii sănătos nu mai este o corvoadă. Descoperă programele de aerobic și află beneficiile multiple.

 

Raporteaza
ID Companie: 370

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


              SPA & SAUNĂ

    Sauna este o metoda foarte placuta de a petrece timpul liber, mai ales in anotimpul rece al iernii. Insa mai mult de atat, aceasta ofera o serie de avantaje celor care stiu sa se bucure si sa profite asa cum trebuie de aceste momente. In primul rand, datorita caldurii degajate, ritmul inimii tale se va accelera dilatand vasele de sange.

    Toate aceste aspecte vor duce la o imbunatatire vizibila a circulatiei sangvine. Tot in aceste conditii are loc si accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil sa slabesti in timp ce te relaxezi. Totodata, in aceste conditii de temperaturi ridicate, corpul incepe sa elimine din toxine prin transpiratie.Datorita caldurii, porii din piele se vor dilata, scapand astfel de praful si alte impuritati acumulate de-a lungul zilei. O exfoliere, sau mai bine zis, o indepartare a celulelor moarte la 10 minute dupa sauna iti va intineri tenul cu efecte vizibile.

 

                                                   SAUNĂ UMEDĂ ȘI USCATĂ. RELAXARE IN JACUZZI.

Raporteaza
ID Companie: 370

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


                        LA OXYGEN AI SERVICII DE RECUPERARE MEDICALĂ MODERNE ȘI PERSONAL MEDICAL SPECIALIZAT

Oxygen are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Iasi, astfel încât, dacă ai recomandare de tratament, prin electroterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic, aici îți recuperezi sănătatea, bunul tău cel mai de preț.

La Oxygen ai într-un singur loc squash, fitness, aerobic, sauna si spa, dar si recuperare medicală. Tot ce ai nevoie ca sa te pui în mișcare să ai tonus și, mai presus de toate, sa fii sănătos!

                                                   Ai nevoie de sănătate. Ai nevoie de Oxygen!

Raporteaza
ID Companie: 370

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: