Caracteristici:

Detalii Companie:


In luna lui cuptor 2008, restaurantul StarGrill a început să işi încante clienţii cu produsele sale ce vor face istorie.

Situat in conacul Basota de pe St. Sărariei Nr. 14, cu un program generos începand cu ora 10:00 am şi terminand cel tarziu la ora 4:00 am (în weekend) sau 2:00 am în cursul saptămânii, reuşim să spunem tuturor
Da se poate, să ai produse de calitate la preturi corecte !!!

Pentru a vă putea bucura de o experienţă culinară încununată de o atmosferă desăvârşită am apelat la arhitecţi şi pictori ieşeni care împreună au folosit magia bunului gust. Rezultatul va invităm să îl apreciaţi dumneavoastră, clientul nostru .

Produsele de bucătarie tradiţionale româneşti sau din menu internaţional sunt mereu pregătite cu mare atenţie şi cu ingrediente proaspete de calitate. Murăturile pe care vi le oferim, castraveţi, gogonele, pepene roşu, conopida, sunt puse de Dl. Toader Petru personal cu apă de izvor şi folosind doar metode tradiţioanle fară conservanţi sau alte adăugiri "moderne".

Fie că veţi dori să savuraţi pizza, strips, aripioare sau produse mai tradiţionale vă asigurăm că niciodată nu vom face rabat de la calitatea care ne-a caracterizat mereu. Pentru echipa StarGrill aprecierile clienţilor sunt cel mai de preţ lucru. Multumim tuturor clientilor nostri pentru ca ne trec pragul si ne fac cunoscuta parea lor despre ceea ce oferim noi !

Raporteaza
ID Companie: 379

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Cel mai modern Internet Cafe din Europa de Est!

Cele mai noi jocuri - Strategie, RPG, Shooter, MMORPG pe cele mai performante sisteme i7 cu DDR3.

 

Dimineata pe racoare totul straluceste la soare!

Ca sa te simti bine în fiecare dimineata începe ziua cu noi, cu o cafea excelenta si un pachet  de nerefuzat 6h la 10 ron. Si te tot distrezi de dimineata!
Nu avem calculatoare "de intenet" slabe si încete. Noi avem doar sisteme noi si puternice! Nu avem monitoare CRT cu bombeu (de pe vremea bunicii care rup ochii). Noi avem monitoare LCD FULL HD cu reactie 2 ms perfecte pentru Counter-strike si orice alt joc nou si cu grafica beton!Pachete anytime

Distractia împreuna cu prietenii nu trebuie sa fie costisitoare! Sa ne jucam la preturi rezonabile sa ne distram asa cum doar când suntem tineri o putem face! Sa lasam la o parte grijile, necazurile, scoala, familia, prietena, mama, tata,  bunica ..etc ..si sa NE DISTRAM! Viata e scurta! Pensia e mica!

Pe scurt, ca sa nu ne mai lungim, ieftine si mari sunt doar pachetele Starnet ANYTIME:
3h / 10lei, 5h / 15lei si 12h / 25lei

Dar atentie aceste pachete nu sunt pentru oricine, trebuie sa fii cu adevarat erou pentru a sta fara  întrerupere tot pachetul într-o singura zi, doar eroii adevarati au puterea!
Pachetele ti le achizitionezii singur de la automatul de coduri ANDRONET!Unlimited si incarcari cont

Bucura-te de talentul culinar al bucatarilor nostri, comanda si tu ceva delicios chiar acum! Clientii StarNet si Forte Cafe beneficiaza de promotii speciale atunci când comanda pizza! Pretul unei ore de utilizare calculator este de 5lei/h. Taxarea se face la minut dupa prima jumatate de ora. Pentru eroii la început de drum sau si cu alte obligatii pe lânga salvarea lumii, am pregatit un pachet încarcare cont , avantajos de îti vine sa strigi pe strada despre el! 4lei ora, valabil 30 de zile, poti veni si pleca când doresti, te loghezi singur unde vrei si salvezi pe cine îti place.Full-night!

Oalala sa ne distram, toata noaptea sa jucam!
Cu adevarat nopti albe, insomniacii sunt asteptati cu drag!

Ore de începere Full Night:
-   Nefumatorii  pot veni de la ora 21 (9pm) pentru ca ei nu ...FUMEAZA!
-   Games Room pot veni de la ora 22 (10pm) pentru ca gamerii iubesc cu adevarat jocurile!
-   VIP Room încep de la ora 23 (11pm) pentru ca oricum întârzie, daca nu ar întârzia nu ar fi vip-uri ..hahaha distractia e în toi deja pentru toata lumea!

De Duminica pâna Joi te distrezi în orice sala cu pretul special 15ron/8h fulll night!
Vineri si Sâmbata seara va facem o reducere si pretul este de 17ron/8h full night!

Raporteaza
ID Companie: 379

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: