Caracteristici:

Detalii Companie:


Votive este o companie pasionată și conștientă de mediul înconjurător și dedicată creării de lumânări. Cu un angajament profund față de ingredientele naturale și îngrijirea mediului, misiunea noastră este de a oferi clienților produse de înaltă calitate, care să le îmbunătățească spațiile de locuit, reducând în același timp impactul nostru asupra planetei.

La Votive, credem că natura deține o putere incredibilă și valorificăm această putere pentru a crea lumânări care inspiră momente de liniște, bucurie și conexiune. Selectăm cu atenție materiale durabile, cum ar fi ceara de soia și ceara de albine, pentru a ne asigura că lumânările noastre ard curat și responsabil, fără a lăsa reziduuri dăunătoare în urmă. Utilizăm uleiuri esențiale, naturale, cu grad terapeutic. De asemenea, o mare parte din parfumantele noastre sunt de origine naturală. De altfel, site-ul nostru este printre puținele din România care este membru al IAOTH ( Asociația Internațională a Terapeuților ).

Valorile noastre se învârt în jurul armoniei dintre bunăstarea umană și conservarea mediului. Ne străduim să folosim ambalaje ecologice fabricate din materiale reciclabile și biodegradabile, reducând la minimum deșeurile și promovând sustenabilitatea pe întregul lanț de aprovizionare. În plus, acordăm prioritate aprovizionării etice, sprijinind comunitățile locale și practicile de comerț echitabil.

Cu o apreciere profundă pentru artă și măiestrie, piesele noastre sculpturale nu sunt doar lumânări, ci opere de artă uimitoare care transformă orice spațiu, elevându-l. Fiecare design este meticulos realizat manual, mixând perfect estetica și funcționalitatea.

Ne angajăm să îmbunătățim viața clienților noștri, în timp ce suntem atenți la impactul nostru pe planetă.

Vă invităm să experimentați magia lumânărilor noastre, știind că fiecare achiziție susține viziunea noastră comună asupra unei lumi mai ecologice și mai durabile. Alegerea lumânării perfecte, pentru fiecare dispoziție și ocazie, este o artă care vă permite să creați atmosfera dorită. Indiferent dacă căutați relaxare, inspirație, sărbătoare, romantism sau liniște, lumânarea potrivită poate transforma orice spațiu într-un sanctuar care se aliniază intențiilor voastre.

Faceți-vă timp pentru a explora diferite parfumuri, culori și stiluri, permițând lumânărilor dvs. să devină o extensie a emoțiilor și dorințelor voastre. Lăsați strălucirea lor fermecătoare și parfumurile captivante să vă ridice spiritele, să stabilească scena pentru momente speciale și să creeze amintiri de durată.

Raporteaza
ID Companie: 3816

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: