Caracteristici:

Detalii Companie:


Scoala de dans “Dance Energy” iti ofera cea mai buna posibilitate de a imbina utilul cu placutul. Te asteptam cu o sala moderna, ritmuri cat mai variate si instructori specializati.

Poti beneficia de un antrenor personal in cadrul cursurilor particulare sau a lectiilor de grup (maxim 15 persoane), unde poti invata taina dansurilor latino: samba, salsa, cha-cha ,merengue, bachata, rumba, jive si passo doble sau a celor standard: vals englezesc, tango, vals vienez, slow fox si quick step.

Cu o experienta vasta in cadrul concursurilor nationale si internationale, dansatorii nostri va stau la dispozitie pentru a transforma petrecerea dumneavoastra intr-un adevarat eveniment. In functie de necesitatile si evenimentul dumneavoastra putem crea impreuna un pachet personalizat, astfel incat succesul va fi garantat. Fie ca este vorba de dansurile latino (samba, cha-cha, rumba, paso doble sau jive) sau cele standard (vals englezesc, tango, vals vienez, slow fox sau quick step), dansatorii nostri vor da o nota de originalitate evenimentului dumneavoastra.

Scoala noastra de dans va ofera cursuri sustinute de instructori specializati, recunoscuti de Federatia Romana de Dans Sportiv, cu rezultate in concursurile nationale si internationale. Alaturi de ei veţi desluşi tainele dansului si veţi avea posibilitatea de a descoperi un nou mijloc de a va petrece timpul, mult mai placut si mai eficient.

Raporteaza
ID Companie: 388

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: