Caracteristici:

Detalii Companie:


 Oferta noastra foto-video este disponbila tuturor celor ce doresc o filmare SD, HD sau FULL HD si poze de inalta calitate, pentru evenimentele importante precum nunta, botezul sau majoratul. Venim in intampinarea celor care doresc o amintire vie si placuta a celor mai frumoase momente din viata lor. Ca orice lucru de  valoare, amintirile raman importante, iar odata cu trecerea timpului, noi tinem cont de aceste aspecte.

Si ca urmare ne-am propus sa punem la dispozitia clientilor profesionalismul nostru si tehnica necesara pentru a putea satisface cele mai variate gusturi. Sedinte foto indoor & outdoor, sedinte foto copii, sedinte foto party, sedinte foto studio, sedinte foto beauty/fashion, sedinte foto profesionale, sedinte foto viitoare mamici, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto familie.

    Ovidius Studio va ofera si servicii publicitare de calitate:

      -  grafica vectorială (logo, grafica bannere, etc);
      -  grafica publicitara (flyere, afise, brosuri, pliante etc.);
      -  grafica corporate (logo, carti de vizită, antete, plicuri, etc.);
      -  publicitate video (firma, servicii, produse, formatii, etc.);
      -  clipuri de prezentare video online (produse, servicii, conferinte, etc.);
      -  videoclipuri (formatii/solisti/etc.);
      -  fotografii de produs

Raporteaza
ID Companie: 389

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


In functie de tipul evenimentului dumneavoastra, petrecere, nunta, aniversare, serviciile oferite de noi pot acoperi unul sau mai multe domenii. Fie ca vorbim de nunta, botez, sau orice alt eveniment, muzica trebuie sa fie de neuitat, familiara, incitanta sau in ton cu solemnitatea momentului.

         Toate acestea vi le poate oferi doar un DJ cu experienta: Ovidiu Popa. Un DJ ce va antrena petrecerea stand in mijlocul invitatilor!

Raporteaza
ID Companie: 389

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: