Caracteristici:

Detalii Companie:


… in Bacau, din 1997.

Asa ne prezentam. Ca un vin vechi si bun, ce pastreaza arome subtile si raze de soare. Noi insa, vrem sa credem ca pastram valori. Valori culturale, spirituale, stravechi sau actuale.

Vrem sa citesti! E crezul nostru, pe care il urmam si pentru care ne luptam cu oricine si orice, chiar daca e criza, ofensiva internetului sau ipotetice mori de vant.

Vrem sa ai parte de toate informatiile de care ai nevoie, de tot ce inseamna “a fi” si “a sti”, fie ca esti la inceput si folosesti doar carti si creioane de colorat, fie ca ai intelepciunea multor ani ce ti s-au adunat pe umeri.

Suntem aici sa-ti domolim setea de cunoastere, sa te tinem in contact permanent cu lumea, cu minunile si povestile ei.

Suntem aici pentru ca tu ti-ai dorit sa fim si vom ramane impreuna atata vreme cat vei avea nevoie de noi.Le-am mangaiat pe doamne si domnisoare cu o floare de ziua lor, in intampinarea primaverii.

Am fost din nou copii pe 1 Iunie si ne-am bucurat alaturi de cei mici de copilarie.

Am trecut impreuna prin nenumarate examene: de capacitate (schimbate in testare, evaluare si cine mai tine minte cum), de bacalaureat, de admitere in facultate ori de licenta.

Te insotim in fiecare vara in vacanta sau in concediu, sau, doar stam cu tine pe o banca in parc.

La 15 septembrie spunem “prezent” in fiecare an, nu lipsim niciodata, nici macar “motivat”. Suntem cu ghiozdanul pregatit si cu dorinta de a invata cat mai multe lucruri noi. Cautam printre manuale si culegeri pentru a fi cat mai bine pregatiti.

Si de ziua noastra, pe 6 octombrie, te asteptam mereu. Cu un mar pentru “un alt inceput”, cu o felie de tort cand am implinit 10 ani, cu o bomboana, sau, doar ... cu bratele deschise. Pentru ca esti prietenul nostru  drag si te asteptam in fiecare zi, pentru ca vrem ca TU sa citesti!

 

Program

Luni - Vineri:    09:00 - 19:00
Sambata - Duminica:    10:00 - 14:00

Raporteaza
ID Companie: 402

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: