Caracteristici:

Detalii Companie:


Avem peste patru sute de mii de specii de plante cu flori pe planeta, niciodată nu putem alege o favorita, dar poate fi distractiv sa incercam impreuna.  Aflați mai multe despre florile de sezon, flori perene, flori salbatice si flori exotice pentru a adăuga putina culoare și parfum casei dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu informatii despre flori, despre arta florala si va putem indruma pentru realizarea aranjamentelor florale dorite.

Oferim pentru dumneavoastra urmatoarele servicii, pasiunea si profesionalismul le adaugam noi:

-    livrare flori si buchete in Brasov si judetul Brasov
-    flori pentru nunta
-    buchete de mireasa
-    lumanari pentru nunta si botez
-    gama completa de flori pentru nunta
-    aranjamente florale pentru nunta si botez
-    aranjamente florale business
-    aranjamente florale pentru persoana draga
-    buchete de flori


Florar, o meserie sau o arta

Florarul este persoana care organizeaza florile si alte elemente din plante intr-un design placut. Aranjamentele sunt utilizate in principal pentru evenimentele festive, cum ar fi nuntile, pot fi, de asemenea, utilizate pentru aplicatii casnice si in gradina. Florarii au fost o data proprietarii micilor magazine de flori, dar odata cu dezvoltarea internetului si aparitia marilor magazine, multi florari s-au angajat pentru firme mai mari.

Ce face un florar

Florarii experimentati  proiecteaza si creeaza aranjamente de flori si buchete, coroane de flori, experimenteaza design floral. De multe ori, florarii pot proiecta incaperi intregi sau zone in aer liber, umplute cu flori intr-un aranjament placut . Acest lucru este valabil mai ales in cazul nuntilor sau petrecerilor extravagante.

Unii florari studiaza si dezvolta diferite aspecte, in scopul de a proiecta aranjamentele florale lor in timp ce altii sunt adevarati artisti, designeri florali, care creeaza modele proprii sau lucrari originale de design. De obicei, designerii florali castiga mai mult pentru creatiile originale, desi cererea este mult mai mica din cauza costului ridicat pentru modele originale si disponibilitatea pe piata a unei mari varietati de modele pre-existente.

Florarii sunt de asemenea responsabili pentru ingrijirea florilor,  ei trebuie sa cunoasca toate aspectele legate de ingrijirea plantelor si sa fie capabili sa mentina proaspete un timp mai lung o mare varietate de specii de floari, frunze, iarba si plante ornamentale . Plantele utilizate in aranjamentele florale trebuie sa fie alese in functie de frumusetea plantelor si nu in ultimul rand dupa rezistenta florilor, astfel incat aranjamentele sa reziste cat mai mult posibil dupa livrarea catre client. Florarii de succes vor realiza un echilibru intre rezistenta si frumusetea florilor.

Ce defineste un florar

Florarii trebuie sa fie calificati in mai multe tipuri de baza de floristica. Si mai mult decat atat, florarii trebuie sa inteleaga ce tipuri de flori sau de stiluri decorative sunt adecvate pentru fiecare eveniment, fie ca este o aniversare sau o nunta. De asemenea, ei trebuie sa pastreze tendintele la zi din moda si tendintele in design floral, pentru a reusi sa satisfaca cerintele clientilor. Foarte important este sa cunoasca atributele individuale ale fiecarui tip de florisi sezonul acestora. Fireste, acest lucru este important pentru ca designerul floral sa fie capabil sa pastraze plantele necesare in stoc, sa le mentina proaspete in mod corespunzator si sa stie cum va interactiona cu alte specii. Florarii ar trebui sa stie, cat timp va rezista fiecare floare, in asa fel incat sa poata realiza aranjamente, care sa dureze pe toata perioada evenimentului.


Program

Luni - Duminica: 10:00  -  16:00

Raporteaza
ID Companie: 406

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: