Caracteristici:

Detalii Companie:


La noi nu exista doua produse identice, asa cum in lume nu exista doi clienti identici. Putem afirma fara teama de a gresi ca fiecare produs e destinat unui anumit client. Important este ca cei doi sa se intalneasca.

Vestea buna e ca locurile de intilnire sunt din ce in ce mai multe. Pe langa magazinul propriu din Brasov (Str. George Baritiu Nr. 32), avem distribuitori autorizati in Bucuresti, Galati, Braila, M. Ciuc ...
Si, daca in locatiile enumerate mai sus nu ati intalnit produsul care vi se potriveste, va asteptam la sediul din Brasov pentru a-l crea impreuna.

Lucram doar cu blanuri naturale, cu tehnologii simple si nepoluante, nu producem deseuri deoarece folosim fiecare bucatica de piele, iar produsele sunt biodegradabile intorcandu-se in natura fara a polua. Dar pana la intoarcerea in natura din care provin, produsele create de noi pentru si impreuna cu dumneavoastra, pot fi ingrijite si pastrate cu ajutorul pachetului de servicii pe care vi-l punem la dispozitie.


Servicii

In perioada Martie - Iulie firma noastra se ocupa de service-ul produselor din blana naturala.
Recomandam ca, dupa 2-3 ani de purtare, sa se aduca produsul la:

-    curatat
-    reparat
-    scurtat
-    schimbat captuseala
etc.

Avem posibilitatea sa reconditionam hainele demodate. Din materialul adus de client putem sa facem la comanda modelul dorit.
Hainele din blana se pot depozita la noi pe perioada verii, pentru a fi pastrate in conditii optime.

 

Program

Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Raporteaza
ID Companie: 407

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: