Caracteristici:

Detalii Companie:


                     De la 1996

    Am putea spune că suntem în Tudor dintotdeauna. Am fost aici când inutil de uriașa cantină studențească, în care studenții făceau “de servici”, a fost transformată în mall. Am fost aici când discotecile dintre cămine au dat muzica din ce în ce mai încet până au închis-o de tot, distracția muntându-se în pub-urile de “la chimie”. Eram aici când era moda luptelor cu pungi cu apă. Suntem aici de când aleea principală a campusului era plină seara de grupuri de tineri cu chitare și multă bere, care își făceau veacul “pe gard”.

    Am văzut foarte multe. Am fost martori la schimbările majore din viața studenților de la 1996 încoace, zi de zi, aproape non-stop și am învățat ceva. Studenții vor avea întotdeauna poftă de viață, vor fi puși pe glume și vor alege numai ce e bun și convenabil pentru ei. De aceea, am promis că vom fi mereu aici, în inima Tudorului, cu menirea de a economisi timpul și banii oamenilor cu poftă de viață, oferindu-le rapid o masă consistentă.

    Între două distracții, vă așteptăm la Class!


CLASS vă oferă livrare la domiciliu gratuită în Iași pentru toate produsele sale: shaorma, aripioare, grătare și hamburgeri.

Raporteaza
ID Companie: 410

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: