Caracteristici:

Detalii Companie:


Cine suntem noi

Cabinetul medicilor stomatologi Andreica, Radu Andreica si Luiza Andreica, va intampina cu servicii medicale stomatologice complete, intr-un mediu placut, relaxant si dotat din punct de vedere al tehnologiei folosite. Echipa noastra este formata din 3 medici cu program continuu si 3 asistente.

Serviciile noastre acopera toata gama de operatiuni dentare si suntem pregatiti pentru toate tipurile de interventii, atat simple cat si complexe. Gasiti alaturat specializarile fiecaruia dintre noi si ne punem toate cunostintele in slujba dvs. Colaboratori – tehnica dentara: Sofident si Sandent Smile

Misiunea noastra

In cabinetul stomatologic Dr. Andreica, la intalnirea cu medicul stomatolog, pacientul beneficiaza de consultatie si consultanta in privinta alegerii celei mai bune si mai eficiente metode de tratament. Planurile de tratament se fac pe termen scurt, mediu si lung si va asiguram de toata implicarea noastra in a respecta programarile, bugetele si nu in ultimul rand sanatatea danturii dvs.

-    Implantologie
-    Terapia cariilor
-    Endodontie
-    Protetica
-    Chirurgie oro-maxilo-faciala
-    Ortodontie
-    Radiologie

Serviciile oferite de Cabinetul Dr. Andreica acopera toate tipurile de interventii din medicina dentara. Echipa de medici si asistenti se pregatesc in mod continuu pentru a fi la curent cu noile metode de tratament si interventie.

Program

Luni – Vineri:  08:00 – 21:00
Sambata:  09:00 – 15:00

Transport in comun

Autobuze: Gara 30, 19, 21
Tramvaie: Vointa 3, 6, 7 sau Gara 2, 3, 6, 7

Raporteaza
ID Companie: 412

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: