Caracteristici:

Detalii Companie:


Festivo Band nu inseamna doar cantec si dans, repetitii si invitatia la o emisiune tv, inseamna multa munca, ani de studiu , talent nativ si dorinta de a reusi.Crescuti de mici in medii muzicale, urmand apoi studii in domeniu, am gustat succesul atat individual, cat si in echipa, am cantat in diferite colturi ale lumii, am incantat mii de oameni.

Toate acestea ne-au dat incredere in noi, urmarea firesca fiind dorinta de a oferi publicului un spectacol memorabil.

Festivo Band inseamna bun gust si distractie, doi termeni pe care ne-am propus sa-i aducem impreuna. Muzica si distractie de bun gust.

Festivo Band a luat nastere in 2008, initial ca un proiect de café concert si ulterior, datorita solicitarilor pentru un alt segment de piata, ca o formula Festivo Band – party music.
Proiectul Cafe Concert continua sa fie apreciat, bucurandu-se de popularitate, la baza lui aflandu-se trei tineri talentati si dedicati muzicii de calitate :
    •     Adrian Gradinaru – Vioara
    •     Bogdan Balta – Acordeon
    •     Catalin Gheorghiasa – Pian

“La vie en rose”, “Avant de Mourir”, “Por una cabeza” “Besame mucho” “Biscaya” “Sur le ciel de Paris “- melodii celebre de pe coloanele sonore ale unor filme la fel de celebre. Muzica rafinata, de atmosfera, pentru ocazii cu adevarat deosebite, interpretata live la pian, vioara si acordeon.
O surpriza excelenta pentru un corporate event, cocktail sau o zi speciala, sunete care incanta urechea fina a oricarui ascultator.Iti garantam calatoria gandurilor spre Paris, Viena, Venetia, Moscova sau chiar Buenos Aires.

Festivo Band – party

Este proiectul cel mai potrivit pentru petrecerea ta, fie o petrecere de firma, fie nunta sau aniversarea unui moment cu adevarat deosebit. Suntem profesionisti, punem suflet in ceea ce facem, traim muzica la propriu si suntem pregatiti sa nu-ti lasam invitatii plictisiti, privindu-si indelung ceasul sau farfuriile.

Raporteaza
ID Companie: 419

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: