Caracteristici:

Detalii Companie:


Stimate cititorule, de ai ajuns intamplator pe aceasta pagina sau deja ne cunosti, iti aducem la cunostinta ca Anticariatul Sophia detine peste 17.000 de carti, toate in stoc!!! din cele mai variate domenii, de la literatura pentru copii, beletristica, filosofie, psihologie, religie, pana la carti de specialitate de profil tehnic, matematica, fizica, etc.

Cu o experienta de peste 15 ani, stim deja gustul cumparatorului, astfel ca incercam sa avem pe rafturile noastre titlurile cele mai solicitate, carti date ca bibliografie, care uneori nu sunt de gasit decat in marile biblioteci si la noi!

 Astazi cand editurile ofera si ele o gama foarte variata de titluri stim ca n-am putea face fata concurentei librariilor decat prin preturile mult mai mici oferite de noi.

Astfel noi incercam sa oferim clientilor nostri carti cu pretul de pana la 50% mai mici decat cele din librarii si chiar mai mult. Nu rareori se intampla sa avem chiar carti noi, care se mai pot gasi inca si in librarii, dar pretul nostru sa fie doar 30% din cel de librarie.

Plus la acestea , a face o reducere unui cumparator, este ca si cum ai avea o garantie nescrisa din partea lui ca el iti va mai calca inca de nenumarate ori pragul.

Raporteaza
ID Companie: 423

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Societatea noastra are o mare si lunga experienta, activand in acest domeniu inca din 1991. De aceea ne puteti apela cu toata increderea daca doriti sa gasiti o carte anume sau daca sunteti interesati sa vindeti ceva anume. Baza de date este usor accesibila, se pot face cautari dupa domeniu, titlu, autor, ISBN. Suntem interesati de colaborarea cu bibliotecile comunale, judetene, scolare si municipale din tara, nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe despre ofertele noastre speciale pentru astfel de clienti.

Te asteptam asadar si pe tine sa devii clientul nostru, intr-o lume in care cartea nu poate nicidecum sa fie inlocuita de tehnicile moderne ale acestei ere.

Navigare placuta!

Raporteaza
ID Companie: 423

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: