Caracteristici:

Detalii Companie:


Intinsa pe cateva sute de metri patrati, cu functionalitati orientate atat catre copii, cat si catre adulti, Salina Iasi este prima salina artificiala din nord-estul Romaniei.
Toti peretii de la Salina Iasi sunt placati cu blocuri masive de sare aduse de la celebrele saline de la Praid si Targu Ocna.

            Salinoterapie

Salinoterapia are efecte rapide in eliminarea afectiunilor tractului respirator, ameliorarea afectiunilor respiratorii si si ORL. Are beneficii de lunga durata in cresterea imunitatii si diminuarea impactului reactiilor alergice de sezon. Elimina cu succes sforaitul, reduce stresul si oboseala

          Pentru copii sanatosi

Copiii vor gsi la Salina Iasi un loc ideal de joaca, cu tobogane, saltele elastice, jocuri video, desene animate, astfel incat timpul sa treaca intr-un mod placut, iar ei sa respire un aer binefacator. Salina Iasi poate gazdui pana la 100 de copii, fiind spatiul perfect pentru petreceri si aniversari.

         Relaxare si business

Dotata cu internet wireless de mare viteza, plasme tv de 120 cm, minibar, minisala de cinema si o sala de conferinte, Salina Iasi este locatia ideala pentru o intalnire de business sanatoasa, pentru conferinte si seminarii de prezentare servicii sau produse.

       Programe educative zilnic

Mai ales cand e frig afara locul copiilor este la Salina Iasi. In fiecare luni este Seara de Poveste, marțea și joia este Seara de Creatie si Joaca, iar miercuri este Seara de Karaoke. Totul în atmosfera magică de la Salină.

Va asteptam!

Raporteaza
ID Companie: 426

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: