Caracteristici:

Detalii Companie:


Piele ciocolatie, exotica si sexy, exact asa cum iti doresti cu ajutorul unui bronz la solar numai la SunWorld | Solar Iasi !

In cazul in care cauti un solar in Iasi atunci SunWorld vine in ajutorul tau cu cel mai nou, cel mai performant si cel mai bun salon de BRONZARE PROFESIONALA din oras. Deschis la inceputul anului 2014, salonul dispune de 5 solare moderne si noi: 3 verticale si 2 orizontale din game de top MegaSun, Luxura, Soltron si SunVision.

Aparatele noastre sunt permanent echipate cu tehnologie de varf in materie de bronzare si au fost concepute in stransa colaborare cu specialistii dermatologi pentru a asigura un bronz la solar sanatos si calitativ .

            Doresti sa obtii un bronz la solar perfect ?

La SunWorld - Solar Iasi gasiti aparatele MEGASUN, liderul mondial si producatorul de origine germana al celor mai noi produse si tehnologii in domeniul aparaturii necesare unui salon de bronzare. Este prima linie de aparate de bronzat care primeste un certificat de garantare al calitatii!

Tehnologia inovatoare folosita in cadrul studioului, designul futurist precum si constructia ireprosabila va garanteaza un bronz la solar UNIFORM, RAPID, dar in acelasi timp SANATOS!

In functie de tipul de piele clientii pot fi sfatuiti sa aleaga tot felul de acceleratoare, adica diverse lotiuni care te ajuta sa te bronzezi mai repede, te protejeaza si iti hidrateaza intens pielea. Totodata, mai exista si lotiuni postbronzare care iti ingrijesc pielea si mentin bronzul un timp mai indelungat!

Profita de rasfatul si placerea unei sedinte de infrumusetare! Pe tot parcursul vizitei dumneavoastra veti fi in permanenta in centrul atentiei noastre intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

                                                                Va asteptam la SunWorld | Solar Iasi !

Raporteaza
ID Companie: 428

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: