Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul se adreseaza împatimitilor artei culinare, aflati în cautarea gustului desavârsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria romaneasca si internationala, bauturi de marca si servicii ireprosabile.

Restaurantul Taverna Bella Napoli este "nascut" din dorinta noastra de a va propune, atat un spatiu de intalnire convivial pentru intalnirile intre prieteni cat si pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra, respectand totodata un mediu corect, cu gust si tenta spre luxul necesar acestor intalniri.
Pe de alta parte, spatiu generos,calitatea serviciilor, si calificarea personalului confera locatiei noastre nota necesara de profesionalism pentru organizarea intalnirilor de afaceri, organizarea de conferinte dar si a nuntilor, cumatriilor si a altor evenimente marcante din viata dumneavoastra.

Bucataria mediteraneana cat si cea traditional romaneasca sunt sursele retetelor noastre. Folosind legume si ingrediente din gospodaria proprie si adaptandu-le la aceste retete va propunem o experianta, papilo-gustativa, unica. Va invitam la o placuta experianta culinara in care simturile si gusturile retetelor noastre se imbina cu aromele si calitatea vinului bine ales. Ambianta desavarsita, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda Restaurantul Taverna Bella Napoli pentru servirea unei cine romantice.

                                     Descoperiti noi standarde de calitate si rafinament, vizitând restaurantul Taverna Bella Napoli .

Raporteaza
ID Companie: 451

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: