Caracteristici:

Detalii Companie:


Situat pe Marasesti 27A, o aruncatura de ciocan mai la deal de ProCredit Bank. La fierarie este locul unde prietenii, cultura si bunul gust se regasesc intr-un miracol frumos, nebun si inegalabil. Un meniu nebunesc special gandit pentru a incanta ochiul, exalta simturile si starni curiozitatea.

Cuprinde mai multe categorii:


* un meniu de grătare: grătar de porc – să-ți faci un moft, rechin – pește fără chin, cârnăciori de casă – buni d’abea ajung la masă, frigărui asortate – mai cu de toate, mici înfipți – numai bine prăjiți, ciocane de pui – de mai mere câte-un cui, pulpițe la grătar – fără osițor în propriul sosișor, toate acompaniate de garnituri care mai de care la 10 lei meniul complet.


* un meniu arhaic ce cuprinde: cartofi înăbușiți ca pe la bunici, tocinei (dulci și sărați), barabule’n coajă, barabule cu brânză de burduf, tochitură, frigănele, slană cu pâne, untură cu pâne… completat de meniul di’umplut burta și golit butoiu: șoric de pui, chiroane de costițe, scărița vieții, urechi de porc, burtă de ciorbă-fără ciorbă, măligă friptă unsă cu usturoi.


* îndulciți-vă cu un vulcan de ciocolată topită în care veți scălda gogoșele și fructe din belșug, cu înghețață fierbinte și lapte în ceaunul de la mămăligă


* clătite în cele mai diverse combinații: de la unt de arahise si dulceata de visine, ciocolata cu ananas, banane, cocos
                                              ... si multe, multe altele... intră să descoperi și să salivezi

Raporteaza
ID Companie: 462

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: