Caracteristici:

Detalii Companie:


Perfect pentru un început de zi cu aroma unei cafele fierbinți, un prânz de afaceri, o cină romantică, celebrarea unui eveniment special din viața dvs. sau o petrecere ce se întinde pâna târziu în noapte, Restaurant Del`iri este cu siguranță locul în care puteți avea o experiența selectă a tot ce este mai bun în gastronomie, băutură și artă.


Restaurant Del`iri a apărut pe harta gastronomică a Suceavei în decembrie, 2011. Este amplasat în centrul orașului; cu terasă, zonă specială destinată copiilor și salon Vip pentru petreceri private, având o capacitate totală de 350 locuri. În tot acest timp am învatat care sunt ingredientele ce dau un gust desăvârșit bucatelor, cum să vă servim cât mai bine, și ce vă face să reveniți la noi de fiecare dată.

Va invităm sa luați un loc la noi la masă, să încercați o gamă fină de preparate autentice, inspirate atât din bucătăria românească cât și cea internațională, o paletă de gusturi și texturi reînnoite permanent. Fie ca este vorba de o salată Specialitatea Casei, un medalion Lafayette sau un desert „Ma Cherie” vei rămâne încântat de gustul și delicatețea lor.


Dacă gustul este de fiecare dată mai bun decât te aștepți să fie, dacă atmosfera e atât de primitoare încât timpul zboară, iar când trebuie să pleci îți dorești deja să revii, atunci înseamnă că ești la Del`iri. Acolo unde simţurile se desfată şi se relaxează, acolo unde ești tratat într-o manieră stilată și cu un zâmbet prietenos, acolo unde sunt prietenii tăi.

Program
    Lu - Mi: 08:00 - 00:00
Joi - Sâm: 08:00 - 04:00
       Dum: 09:00 - 00:00

Raporteaza
ID Companie: 463

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: