Caracteristici:

Detalii Companie:


Mai sunt suceveni care nu au fost pe la noi. Asta e bine. Avem oameni pe care să experimentăm noutățile din meniu, decor, muzică și servire. Cum facem? Luăm un sucevean care nu ne știe. Îl legăm la ochi. Îl urcăm într-o mașină și-l plimbăm ore bune. Îl ducem legat la ochi în cafenea. După ce-l așezăm la masă îi dăm jos eșarfa care îi acoperea ochii și îl punem să comande ce dorește el – facem noi cinste. La urmă îl rugăm să ghicească unde se află. Ghiciți? Zice că nu e în Suceava!


E adevărat experimentul acesta? În Apropo Cafe te simți ca și cum n-ai fi în Suceava? Vă invităm să descoperiți singuri. Ce vă putem spune în scris e că: avem cafeaua care se bea în Roma, mâncarea făcută cu produse naturale, muzică aleasă în ton cu decorurile și servirea despre care se aud lucruri bune.

Toate acestea pentru că noi credem că se poate și în Suceava. În plus, vrem să existe cât mai multe locuri în care să poți ieși cu un client, prieten, șef din alt oraș și să fii mândru că ești sucevean.

Ținem mult la Apropo Cafe. Însă, dacă chiar ești interesat, poate fi a ta în perioada evenimentului pe care îl pregătești. Poate că vrei să organizezi o petrecere privată, să lansezi un produs, să faci o degustare de vinuri sau să expui rezultatul creativității tale. Pentru toate (și multe altele care nu ne-au venit acum în minte) îți punem cafeneaua la dispoziție.

 

Program
Lu - Mi:    08:00 - 23:00
Joi - Vi:    08:00 - 12:00
   Sâm:    09:30 - 12:00
   Dum:    10:30 - 11:00

Raporteaza
ID Companie: 475

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: