Caracteristici:

Detalii Companie:


Oricine ajunge să cunoască tradițiile și locurile din Bucovina rămâne impresionat de mâncare și ospitalitatea autentică a oamenilor. Dorim să împărtășim învățătura bucovineană cu toți oaspeții care ne trec pragul.

Astfel, vă invităm cu mare drag în casa noastră, unde bucătarii se străduiesc să fie pe placul dumneavoastră, cu mâncăruri tradiționale dar și specialități din bucătăria internațională, menite să satisfacă atât poftele gurmanzilor, dar și gusturile rafinate, iar portofelul să vă rămână vesel.

De te afli în drum spre Ardeal sau vrei o evadare în afara orașului, pentru noi ești oaspetele preferat. Te omenim cu o masă gustoasă și nu vei uita curând ciorba rădăuțeană, cartofii tărănești , tochitura sau papanașii.

Tot la Vama Veche poti sărbători evenimentele importante din viața ta. Organizăm cu succes nunți, cumătrii, aniversări sau reușite profesionale, având o capacitate de până la 250 de locuri. În cadrul evenimentelor oferim meniuri la preturi accesibile, pachete cu decorarea sălii, se pot aduce băuturile si dulciurile de către client si diverse pachete promo, în functie de data rezervării: reducere de până la 20% la meniu, reducere de până la 30% la băuturi, decorarea mesei principale gratuit sau a întregii săli, încasându-se doar meniurile care se consumă si cazare gratuită.

Ne găsiti în Șcheia, pe strada Humorului, vis-à-vis de punctual vamal al orașului.

Grădina de vară

Pe timp de vară, grădina noastră vă îmbie la liniște, relaxare și aer proaspăt, departe de zgomotul orașului, cu un design inovativ, loc de joacă pentru copii și o oază de verdeață. În grădina de vară organizăm petreceri pentru copii și mese festive.

Livrări la domiciliu

Dacă timpul nu-ți permite să ne faci o vizită, atunci sigur vei apela la noi pentru livrări la domiciliu sau servicii de catering.

luni – vineri / 8:00 – 23:30
sâmbătă – duminică / 10:30 – 23:30

 

Program de funcționare - non stop
Grădina de vară: luni – duminică / 9:00 – ultimul client

Raporteaza
ID Companie: 486

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: