Caracteristici:

Detalii Companie:


Situat în incinta COMPLEXULUI COMERCIAL ZIMBRUL (vis a vis de patinoar), Restaurant Vivendi vă oferă un spaţiu elegant, liniştit şi relaxant, atât în interiorul restaurantului cât şi pe terasa de vară, unde arta culinară şi serviciile de înaltă calitate se îmbină armonios în aşa fel încât, stilul şi eleganţa atmosferei create pentru dumneavoastră, să redefinească noţiunea de rafinament.


Puteţi resimţi atmosfera de poveste a timpurilor de mult apuse, completată de coloanele impresionante şi decoraţiunile pereţilor şi a tavanului care dau viaţă acelor timpuri. Datorită designului şi a spaţiului deschis, există o mare flexibilitate a sălii. Aici puteţi petrece cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră, nunta şi botezul.

Într-o ambianţă discretă, aici este locul unde pot fi încheiate diferite parteneriate de bussines, corporation şi evenimente precum aniversări, petreceri, mese organizate, reuniuni şi baluri. Punem accent pe calitate şi dorim ca în cadrul oricarui eveniment desfăşurat în această locaţie, să câştigăm încrederea şi respectul dumneavoastră, în aşa fel încât fiecare moment pe care îl petreceţi la noi, să vă convingă să reveniţi cu plăcere.


Vivendi este locul ideal unde puteţi savura o cină romantică sau puteţi petrece o seară perfectă alături de cei dragi. Bucătăria cu specific românesc şi internaţional, vă va încânta simuţurile culinare. Cu fiecare fel de mâncare servit, de la platourile calde şi specialităţile maeştrilor bucătari, până la desertul casei, dorim să trăiţi o experienţă gastronomică desăvârşită.

                                                                                                     Vă aşteptăm cu drag!

Program
Lu - Sâm:  08:00 - 00:00
Dum:         10:00 - 00:00

Raporteaza
ID Companie: 488

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: