Caracteristici:

Detalii Companie:


Club Marinarul – locatie superba situata pe Insula de Agrement a orasului Bacau, intr-un cadru calm si natural, este locul perfect de relaxare in serile de weekend, in care toate grijile se pierd. Se numara printre cele mai logevive cluburi din Romania cu un istoric de 12 sezoane si printre primele din tara care au oferit varianta open air. Pe parcursul anilor clubul a facut istorie in ceea ce priveste atmosfera creata in timpul petrecerilor, generatie dupa generatie tinerii dansand  pe ringul nostru.

Acum 10-12 ani probabil ca ai fost in mijlocul petrecerilor nebune care spargeau bariere greu de atins la acele vremuri. Acum am dat un suflu nou locatiei, am pastrat lucrurile bune si le-am amplificat, am adus schimbari subtile, dar palpabile pentru a fi aliniati la noile trend-uri pe o piata dinamica, cu o clientela exigenta in cea ce priveste entertainment-ul. Club Marinarul isi invita clientii sa intrare intr-o lume a bunului gust, a extravagantei si distractiei absolute, sa se aseze la una dintre cele “x” mese incadrate de canapele confortabile, sa se scufunde  in atmosfera revigornata si sa se lase purtati de vibratiile muzicii.

Clubul dispune de 3 baruri situate strategic, unul la intrarea in club, altul in partea din spate a clubului si unul chiar in partea centrala, foarte usor de ajuns la el, destul de lung ca sa faca fata fiecarui client insetat, un adevarat bar de cocktail, cu multe scaune  pentru oameni ce doresc sa socializeze. Vinerea are la baza un nou concept  de concerte ale artistilor romani si internationali ce ofera momente artistice unice cu  muzica live de calitate si showuri exceptionale. Sambata este rezervata petrecerilor tematice si DJ-ului rezident care mixeaza cele mai noi beaturi si hituri pentru seri de neuitat! Muzica buna, momentele artistice deosebite si multe surprize va asteapta in fiecare weekend dupa ora 22:00!

Program
    Vi: 23:00 - 05:00
Sâm: 22:00 - 05:00

Raporteaza
ID Companie: 490

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: